Reklamacia boxovaneho procesoru
Z nicoho nic mi odisiel procesor (A64 3000+ do S754, uz dlhu dobu bez OC) - PC sa vyplo a uz sa ani nenabehne (ani ventilatory) - skusal som to aj v inej doske, ani tam. Nemozu robit problem pri reklamacii (nanestastie kupovany v Sharku) ked som nepouzival boxovany chladic?? Chcladil som to celomedenym Zalmanom, box chladic nebol ani nasadeny. Alebo reklamovat len samotny procesor, a tvrdit, ze box chladic potrebujem na vypozicany procesor???
Re: Reklamacia boxovaneho procesoru
myslim, ze takovy pripad se uz tady resil, ale nepamatuju si vysledek. ja bych to reklamoval i s box chladicem, ktery muzes preventivne trochu opatlat pastou. fakt, ze jsi to chladil radove lepsim chladicem nez je ten boxovany samozrejme nemuze vest k tomu, ze by z tohoto duvodu byla reklamace odmitnuta, ale urcite je lepsi se k teto debate vubec nedostat ;)
Citace:
Původně odeslal riksa
myslim, ze takovy pripad se uz tady resil, ale nepamatuju si vysledek. ja bych to reklamoval i s box chladicem, ktery muzes preventivne trochu opatlat pastou. fakt, ze jsi to chladil radove lepsim chladicem nez je ten boxovany samozrejme nemuze vest k tomu, ze by z tohoto duvodu byla reklamace odmitnuta, ale urcite je lepsi se k teto debate vubec nedostat ;)
Pasta nie je problem(je tam vrstva este od vyroby), ale nie je tam ani zrniecko prachu...chladic pouzivany 3/4 roka predsa vizera "trosku inac"...
Normalne na ten procesor na chvili nasad ten box, at se pasta pekne roztece. Pak ti nikdo nemuze tvrdit ze tam nebyl.
Pripadne na ten chladic foukni trochu prachu z vysavace, at vypada trochu jetej ;D (tohle ale snad ani neber vazne :)).
EDIT: Koukam ze nekomu ctu myslenky ;)
Ehm, si to pred reklamaci vycistil ne ? Prece nebudu reklamovat zasvineny chladic a proc. Proste bych maximalne udelal jemnou stopu pasty a tim bych skoncil.
Citace:
Původně odeslal Jezevec
Ehm, si to pred reklamaci vycistil ne ? Prece nebudu reklamovat zasvineny chladic a proc. Proste bych maximalne udelal jemnou stopu pasty a tim bych skoncil.
tak tak , nejlip se to cisti stlacenym vzduchem, ale trochu z toho pak mrznou ruce :cool:
Ja bych ho preci jen trochu poprasil, nejlepe profouknout plnym vysavacem zapnutym na druhou stranu >:}. No to jsem asi trochu prehnal, ale stejne...:)
Citace:
Původně odeslal NightKing
Ja bych ho preci jen trochu poprasil, nejlepe profouknout plnym vysavacem zapnutym na druhou stranu >:}. No to jsem asi trochu prehnal, ale stejne...:)
no aby tam pak nemel statickou elektrinu, ale tady je to vlastne uz jedno :(
to je fuk ohledně chladiče. prostě to reklamuj.
jedinej problém který bych viděl je v tom, kdyby byly na tom procáku vidět zespod spálené plošky, resp opálená jinak zbarvená barva. pak budeš mít nejspíše smůlu.