Jak doplnit Microsoft VM (Java) do Win XP SP2 ?
Potrebuji to specialni konfiguraci zarizeni, ktere ma na sobe
v Jave konfigurator a bezi to jen s Internet Explorerem
pokud ma Microsoft VM (Java), ale ten se tes od SP2
jakoby vyparil.
Jak ho doplnit ?
Re: Jak doplnit Microsoft VM (Java) do Win XP SP2 ?
Citace:
Původně odeslal Helium
Potrebuji to specialni konfiguraci zarizeni, ktere ma na sobe
v Jave konfigurator a bezi to jen s Internet Explorerem
pokud ma Microsoft VM (Java), ale ten se tes od SP2
jakoby vyparil.
Jak ho doplnit ?
Sice to asi nebude uplne bezpecny (vzhledem k davnemu ukonceni podpory), ale najit to muzes napr. na strankach GEMoney,
konretne pak: http://www.gemoney.cz/tech/msjavx86.exe
Citace:
Původně odeslal NightKing
diky za tip,
MS to uz nema ani v downloadu
Ja bych to videl radeji na aktualni verzi JRE...
http://www.java.com/en/download/
Ja taky, nicmene jsou situace kdy ta Java nechce pracovat. V praci za proxy serverem jsem s tim zkousel vselijake opicarny a ne a ne to rozchodit. Tak jsem byl bohuzel nucen pouzit tu MS verzi, jinak by mi internetovy bankovnictvi od KB nechodilo. Pozdeji to ale stejne zacalo jakymsi zazrakem chodit i s JRE, tak jsem si nakonec oddychnul :)
Hmm, tak to by me zajimala konkretni situace.
U jednoho klienta mame velmi restriktivni politiku firewallu a pristup ven ze site pouze pres proxy a autorizaci a zadny podobny problem jsem nepozoroval.
Ona samotna JRE do pristupu na net nema co mluvit - tam uz jde o to jak pracuje dotycna aplikace. Napr. takova profibanka (kdyz je rec o KB) proxy umoznuje nastavit (ale az od verze ..tusim 1.5.25) a s komunikaci problemy nejsou.
Citace:
Původně odeslal Marty
Hmm, tak to by me zajimala konkretni situace.
U jednoho klienta mame velmi restriktivni politiku firewallu a pristup ven ze site pouze pres proxy a autorizaci a zadny podobny problem jsem nepozoroval.
Ona samotna JRE do pristupu na net nema co mluvit - tam uz jde o to jak pracuje dotycna aplikace. Napr. takova profibanka (kdyz je rec o KB) proxy umoznuje nastavit (ale az od verze ..tusim 1.5.25) a s komunikaci problemy nejsou.
No nevim cim to mohlo byt, zkousel jsem vselijak ruzne nastavit proxy - rucni, automatickou, podle browseru ale nic to preste nebralo, konzole hlasila nejaky HTTP error (tusim neco ve smyslu host unreachable). Vypadek aplikace Mojebanka bych vyloucil protoze to neslo vic dnu.
Pokud si dobre vzpominam, tak se to rozchodilo v dobe, kdy nam vypadl proxy :) a ja rucne nastavil jiny. Ale je taky pravdepodobny, ze mezi tim stahla novejsi verze JRE. Ted kdyz tam mam pouvodni proxy to dal jede bez obtizi.