V Libre kleslo toto cpu o 2000.- !!! Co je dobra sprava. 8-)
Printable View
V Libre kleslo toto cpu o 2000.- !!! Co je dobra sprava. 8-)
No XP1700+ B0 je lepsi (cena :) Dobra sprava je treba primo XPcka nebo WinVNC, ty jsi ale asi myslel zpravu :wink:Citace:
Původně odeslal AjsTi
Sprava zprava je to fuk. Za slovicka sa budeme hasterit nie ? :|
Na Slovensku zase zprava neznamená nič... :wink: A zprava v Čechách je niečo ako "z pravej strany", takže by sme sa tu nemali dohadovať o somarinách a chytať za slovíčka... :wink:Citace:
Původně odeslal Petrt
Ale inak pokles o 2000 Sk je celkom dosť... ;D
Ved prave. Cena z minuleho tyzdna bola 7100.- +- a teraz je 5000 +- nieco. Ak sa nepodari zohnat dobry kusok na taktovanie , rovno sa oplati kupit toto cpu.
XP 2400+ ma blbej nasobic (15x), lepsi volba je XP 2100+ ten mam nasobic (13x), teda pokud ti to neumoznuje odemcit deska...
samozrejme myslim 2100+ s jadrem TBred B0, takze bacha na Palomina
No jo , lenze to palomino , radsi 2400+ uvidime.
2 AjsTi: Pozeral som cenník. A 5000 plus niečo je presne 5780... Pôvodná bola 7190... Bez dane... Celkom to nebude 2000, ale aj tak je to dobrá správa... Možno sa už k nám dostanú 2800+ a vyššie, keď 2400+ a 2200+ tak zlacneli... :wink:
Mas pravdu. Cennik nemamstale otvoreny , ale ten rozdie je viac ako len dobry. :wink:Citace:
Původně odeslal LtK
Skor sa treba pripravit na Bartona :idea: ....ale s podporov dosiek je to biedne.
http://www.hartware.net/news.html?id=31466
Ale snad to bude ako predtym s podporov XP podpora je jedna vec a realne fungovanie vec druha :wink: :wink:
Kto toto preloží či Epox 8K5A2+ vlastne podporuje Barton?
S nemčiny :evil: som natom asi tak ako Dzurinda vraví pravdu.. :idea: ;D
"""EPoX hat soeben per Rundschreiben über die Barton-Eignung seiner Platinen informiert. Folgende Boards unterstützen den neuen AMD-Prozessor: EP-8K9A, EP-8K9AI, EP-8K9A2, EP-8K9A2+, EP-8K9A3+ (alle KT400 Chipsatz), EP-8RDA+ und EP-8RGA+ (beide nForce2 Chipsatz). Die KT333-Boards EP-8K5A2, EP-8K5A2+ und EP-8K5A3+ werden derzeit noch evaluiert und sind noch nicht endgültig für den Barton freigegeben."""
az klesne jeste taq 2x tak ho kupim :idea:Citace:
Původně odeslal AjsTi
Uz se nemuzu dockat ;D ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Barton sa kvoli cene nepoplati. Tych 256kb cache je moc drahych. To radsej pockat na ClawHamer :wink:Citace:
Původně odeslal Semik
Neviem ako u vas v cz , ale u nas ako som pozeral cena klesla iba v Libre :oCitace:
Původně odeslal SPYKER
Opravujem sam seba sa uz aj v BGS je cca o 1500.- dolu :lol:
To je asi príprava na Bartona... :wink: