Oplati sa vymenit G Force 4MX440 za FX5500?
dotycny nie je velky hrac, ale trochu lepsiu grafiku by uz asi potreboval
Printable View
Oplati sa vymenit G Force 4MX440 za FX5500?
dotycny nie je velky hrac, ale trochu lepsiu grafiku by uz asi potreboval
ja bych to povazoval za naprosto zbytecny :) jestli ani nepracuje s narocnou grafikou coz asi ne tak mu ta GF4 bohate postaci... stejne by moc vykonu neprinesla. jedinej prinos co ta karta ma je PS a ten je tam stejne jen tak na oko takze neslmyslne k nicemu :) radsi at zainvestuje do pameti/CPU...Citace:
Původně odeslal kamo
Já bych ji vyměnil, protože skutečně není horší, osekanější karty na trhu, než je GF4 MX.
Samozřejmě jde o to, na kolik upgrade vyjde, ale já bych se té GF4 MX neváhal zbavit. Technicky vzato je to totiž něco mezi GF2 a GF3...
jenze to 5500 taky :) jeji vyhody je sice trosku vetsi vykon ale kupovat to nema cenu... GF4mx sli dos slusne taktovat tak bych to vytocil co to de a az by odesla tak bude mit urcite neco nasetrino na novej komp :)Citace:
Původně odeslal Jindra Hojer
a ta FX 5500 nepodporuje aj nejake lepsie "normy", nieco ako Pixel Shadery a tak pod.? nemusi byt ovela rychlejsia
Fx5500 ma podporu DX9, ale dost spatnou..(pomala) .. Jinak je o neco lepsi nez MX440, akorat bacha, aby mela 128bit ramky..casto se prodavaji 64bit.
ale aspon na nej spusti hry, ktore nutne vyzaduju DX 8
ja by som to bral už len pre podporu directX 9 a kvalitu zobrazenia. napr. pre Vistu :)
(cena je fakt smiešna. No radšej 5200 a zdvihnuť vykon lebo to je to iste a stoji to menej :) Samozrejme 128bit verziu !!!
Citace:
Původně odeslal Robot82
Myslis, ze je chce spoustet nebo ze je chce hrat?
at poridi bazarovou ti4200/r9500, narust vykonu bude citelny a penezenku to tak nezatizi.Citace:
Původně odeslal kamo
Naprosto souhlasím s tímdle. I R9550 je dobrá volba.Citace:
Původně odeslal riksa
Jj, dobrý nápad... A taky mi tu chybí sestava, na které běží MX440 a měla by běžet případně FX5500 nebo Ti4200... Jestli ta sestava lepší kartu vůbec nějak rozumně využije...Citace:
Původně odeslal riksa
Jinak pro představu na mé starší sestavě
Duron 1300, 512 MB DDR 400 MHz, MX 440
3DM2001SE
+/- 4500 bodů
Duron 1300, 512 MB DDR 400 MHz, Ti4200
3DM2001SE
+/- 8200 bodů
EDIT : Karty na default taktech... MX440 od MSI, Ti4200 od ASUSu...
D_a_v_i_d
ide to na Bartone2500 a gigova ram
Tak to fakt minimálně R9550...