MS intelli mouse explorer 3.0 a kolecko
Urcite dost z vas ma a pouziva tudle mys, cetl jsem ze casem zacne drhnout kolecko. Nejinak se stalo i me, zhruba po 2 letech se snim nedalo pomalu ani otocit takze bordelem to urcite nebude. Nekde jinde jsem se docet, ze je to celkem obecnej problem kdy se kolecko zacne starnutim zvetsovat, proste tak nejak zbytni a jemu drive vymezeny prostor mu zacne bejt malej. Pozorujete tento jev i u vasi mysi ? Naprava je jednoducha, nozem opatrne zevnitr zvetsit trosku otvor pro kolecko, v mym pripade bylo nutny i obrousit kousek plosnaku od ktery kolecko zacalo drhnout. Nejake postrehy a zkusenosti ?
Re: MS intelli mouse explorer 3.0 a kolecko
Taky jsem to zazil. Zvlast pro rotaci stisknuteho kolecka. Nozik vse vyresil (na podruhe). Nevim jestli to je nafouknutim kolecka, podle me se casem posune poloha kolecka, protoze mi to drhlo vzdy v jednom miste (v tom oblouku co je bliz k dratu) a ne na obou koncich (bocich).
Mam tuto mys verzi 3.0A asi po roce pouzivani se s tim koleckem nedalo skoro otocit.
Da se tato mys nejak nedestruktivne rozebrat?
V nekolika threadech uz to tu bylo takze jen pro zopakovani, pod 4 teflonama jsou 4 sroubky, teflony se sloupnou nehtem, uz jsem je sundaval asi 5x a porad lepi a drzi.
no ja nevim ... ja teda jen vycistil bordel a vsechno beha jak ma ... de o to ze ten bordel se zacne usazovat na okraji toho otvoru a udela tam takovou tvrdou vrstvu kera vypada ze k nemu patri
tak jsem jenom vycistil bordel z kolecka a z vnitrku horniho krytu a uz se zase toci:)
Divny, 3.0A mam snad 4 roky a kolecko slape jako hodinky, takze nafukovani gumy je IMO blbina ???
Nesvitilo vam na ni treba dlouhodobe slunko?