Problem FX5200 - cca. po hodine pada obraz
Manli FX5200 128MB TV-out DVI AGP8X? 128bit?
Mam problem z touto kartou. Chladic je vlazny, vsetko funguje ale cca. tak po hodine hrania sa vypne monitor a musim vypnut-zapnut pocitac a potom to zasa ide cca. tu hodinu. Pritom pocitac vyzera ze bezi dalej. Skontroloval som ci dolieha chladic na jadro vyzera ze ano, je tam pasta este v docela dobrom stave. Kondezatory vyzeraju ok. Doskou to nebude skusal som u kamarata uplne ina zostava, robilo to to iste. Ziadne artefakty ziadne OC, karta bezi uplne normalne. Dakujem za radu.
Re: Problem FX5200 - cca. po hodine pada obraz
Vlastne na jednu vec som zabudol. Jak som strcil tu kartu do dosky, a zapol widle, tak mi zvuk zacal bzucat. Pouzivam stuple do usi tak to je dost pocut. Musel som stiahnut Line In a CD Audio volume na 0 = potom to prestalo. Ale ta karta vydava podobny zvuk aky mam v sluchatkach, a to aj po zastaveni vetraku.
Re: Problem FX5200 - cca. po hodine pada obraz
Ovladace toto nerobia. Mam tam najnovsie. Teplotu som skusal ze ci dobre sedi chladic a sedi, nakoniec som sa chcel presvedcit tak som zahral UT2003 tak pol hodinu, vypol pocitac a dal dole chladic z GK a jadro bolo trochu teple. Jedneho kolegu napadlo ze by to mohol byt vadny plosny spoj. Dostali raz do firmy vela Manli kariet a 80% z nich skoncilo z vadnym plosakom. Problem je v tom, ze som prezeral povrch karty a nic som nenasiel. Vzhladom na to ze to moze byt spoj niekde vnutri karty tak to je potom problem. Nejake napady? Ten plosak je len jedna z moznosti, chcel by som vediet ci to nahodou nemoze byt problem inde. Dik.