Jaka je barva 1700+ JIUHB(zelena nebo hneda?). Popripade co je lepsi...
Printable View
Jaka je barva 1700+ JIUHB(zelena nebo hneda?). Popripade co je lepsi...
Khandar
--------------------------------------------------------------------------------
Athlon XP B0 1700+ @ 2900+ =2312MHz Brown JIUHB| ASUS A7V266-C |Kingmax 256MB DDR 266 | Manli GeForce 4 MX 420 (core 330/mem 440) | HDD Seagate Barracuda IV 80GB 7200ot |CDRW Lite-on 52x24x52 | Homemade WaterCooling (onlyCPU)
Dufam ze sa na mna Khandar nenahneva, okopiroval som jeho zostavu, lebo toto je inak delovo nadupany kus 1700+, parada, jedna basen, congratulations. A ako vidis ma hnedu 1700+ z coho ja by som skusil tu hnedu, aj sa na to chystam :idea:
Dnes som tu JIUHB hnedu videl v IMPERKU - 3 ks :) z toho 2 hnede.
pravda ja se na ten svuj kousek zlobit nemuzu ;D Brown Rulezz!Citace:
Původně odeslal MK2
Ktovie co tam snim robis, respektive ako ho dusis.... a ci na 23xxmhz. 8-)
Aj ja som zvedavy, co dosiahne hneda verzia JIUHB. Trebalo by tu este par vysledkov ta takom cpu na porovnanie.
Já mám zelenou verzi a zatím si nemůžu stěžovat. Běží teprve 3 dny tak doufám, že si to časem rozmyslí ještě výš. Chodí v pohodě i na 9,5*220, ale to už musím nastavit pamětem CL2,5 a výkon je trochu horší. Dostal bych z toho CPU i vyšší frekvenci, ale za cenu pomalejší FSB a to nechci, rychlá FSB je znát.
ta tvoje hneda 1700+ JIUHB ma jaky tyden vyroby a kolik do nej davas voltu pri tech 2300?Citace:
Původně odeslal Khandar
myslim, ze je to uplne jedno, jestli hnedy nebo zeleny... ja mam hnedy JIUHB 0203 WPHW a jedu s nim stejne jako jini se zelenym...
pri 2312MHz mam Vcore 1.75 Real je to 1.8VCitace:
Původně odeslal Rob
vic bouzel neum MB, najde mi v pohode i na 2400 ale neni rockstable mozna by to 1.9V spravilo ;D
zatial mi z toho vychadze ze mierne lepsie je prave hneda verzia. No... teraz mam zelenu a budem mat na test hnedu. Tak ufidime.