Bude mi tenhle procik fungovat na moji desce?
V manualu sice mam napsano az do 2000+ ale v te dobe byli Palomina.
Pls za radu...dik
Printable View
Bude mi tenhle procik fungovat na moji desce?
V manualu sice mam napsano az do 2000+ ale v te dobe byli Palomina.
Pls za radu...dik
Ano, pojede ti, ale pro jistotu doporucuji nejnovejsi BIOS, nejlepe cheepoCitace:
Původně odeslal Medek
Vpoho pojde, ja som mal takuto kombinaciu a ani som nemal najnovsi bios, mal som nejaky, ktory odporucaju ako za najstabilnejsi. Najdi si tu na to thread a studuj.
Fungovat to urcite bude, daval jsem znamymu XP1700 T-breda, sice to nejelo stabilne se starym biosem (modifikovany, nekdy z cervna), tak jsme nahodili docasne stabilnich 124Mhz. Pak jsem mu nahral psoledni oficialni bios a jede v pohode na tech 133Mhz.
PS: bylo v TXT u biosu uvedeno - podpora XP2400+ ;D Manualum never. :wink:
Jo??takze nejnovejsi bios a pohoda??Jo??Citace:
Původně odeslal Vlask
Flashnete BIOS 021129 (Cheepo), ten ma podporu Tbreda B0, se starsim BIOSem se projevi chyba s rozdilnou inicializaci SSE a dochazi k padani v Direct3d aplikacich. Pokud byl predtim v systemu nainstalovany procesor bez podpory SSE, tak je docela vhodny provest preinstalaci Windows.Citace:
Původně odeslal SPYKER
No kamos mel stejnou desku a daval do ni Agoui Xp 1600+ ale porad se to sekalo a padalo ale asi to byl jen vadny kousek ,duron na tom fikal vpohode ???
Mam a funguje,... viz dole,...
Cheepo bios mam flashnutej,...
2 ja.viper To nebol vadny procik ale doska - uz som sa stym stretol viackrat ze k7s5a nechodila na 133 stabilne , zato na 100 je vsetko OK.
Druha moznost je ze sa to neznesie stabilne s pametami 133/133
jenze ja sem si ten Cheepo bios stahnul, flesnul a nesel mi modem ani USB! Na teto sestave viz dole. Vratil sem tam spatky nejakej OC bios a zase vse OK beha...nevim, nechapu...
Tak aby mi to nedelalo problemy i pak...
Jak tam do tho rves 1.8V??Voltage mooood ???Citace:
Původně odeslal HiGhLaNdEr
Hmm,... Vcore mod a Multiplier mod,....
Tak toto je spravny overclocker, nic ho nezastavi. Len tak dalej 8-) .Citace:
Původně odeslal HiGhLaNdEr