Re: skříň pro "obyvákové" PC
tady si vyberes, vetsina ma trn spravnej rozmer na sirku 430mm jako ma audio komponent.
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree...CATX%5CDesktop
Az na to ze ty v CCcku sou moc vysoky (vsechny). Jinak predpokladam ze ti to v CCcku sezenou, kdyz si reknes co (presne typ), napis jim maila. A pokud vim ja, Levi bez problemu proda i koncakovi.
Mne osobne se libi TT Bach :)
honzAk: CC znám, ale nevybral jsem si z jejich nabídky. (maximálně tak TT Tenor Home, ale je dost vysoká)
Jezevec: Napsat jim zkusím, to mě nenapadlo. V Levi jsem se pokusil zaregistrovat, volal mi jejich obchodník a bohužel...
MaWa: V první řadě aby to moc nevypadalo jako PC, aspoň na první pohled. Pokud možno nízká (mám všechny komponenty low-profile). Větrání nemusí být intenzivní, spíš aby nebyla hlučná. Důležitá je standartní šířka.
http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=3108 :D
Teď vážně - bylo by dobré napsat, co do toho chceš nacpat. Jsou tam vždycky otázky místa a hlavně chlazení a to, zvlášť pokud to chceš použít jako komponent, je velmi podstatné.
2jan555: nur 599 euro, drazssi kejs sem snad ani nevidel :)
mokus: Ty silverstony jsou moc pěkné, ale už drahé.
jan555: zatím mám do toho prkno (fullATX, ale už jsem se smířil s tím, že se asi budu muset poohlídnout po jiné desce mATX), athlon 1800+ (jde na 2400+, ale to kvůli teplu neplánuju), 512MB RAM, 120GB seagate, ati r9250, audigy se 7.1, pinnacle 310i, nějaká realtek síťovka. všechny karty jsou low- profile. myslím, že tohle vše by uchladil i samostatný větrák ve zdroji (plus pomalý větrák na cpu)
honzaK: já jo, někde jsem narazil na tu komplet pasivně chlazenou skříň od Zalmana, byla kolem třiceti tisíc :-)
silverstone začíná na 3 000 a řekl bych že je to lepší volba než ten Coolermaster 260...osobní zkušenost.
MaWa: Kvůli čemu? Než bych se potom bil do hlavy, tak si nechám poradit, osobní zkušenosti jsou nejcennější...
Citace:
Původně odeslal Wizzy
MaWa: Kvůli čemu? Než bych se potom bil do hlavy, tak si nechám poradit, osobní zkušenosti jsou nejcennější...
1) kvalita zpracování...bohužel prostě Coolermaster asi umírá, kvalita je na nic...to neplatí o jejich starých produktech (stacker, centurion 5, atd...)...ale ty novinky jsou proste podle me nekonkurenceschopne (mozna jsou vyjimky)...treba predni panel CM a SS vypadaji naprosto odlisne...jako kdyz CM je plasťák za 1500 a silverstone opravdu nejak vypada...to uz je lepsi i ten TT tenor...
2) do SS muze nacpat full ATX desku. lepsi chlazeni komponent (neni to na sobe tak nacpane).
ten silverstone co jsme meli na testy na SHW je tak drahy proto, ze je u nej Software co samotny stoji cca 2500, a taky ma IR a display, které samotné stojí 3k...takze kdyz se tyto polozky odectou, jsme na nejakych 3000 Kc, tzn to, kolik stoji ten zakladni a nejprodavanejsi model La Scala 17...