Microcom NG 1400 Home Plug - propojení PC
Ahoj,potřebuji propojit dva PC přes Microcom NG 1400 Home Plug ,které jsou umístěny v panelovém domě přes síť 220V.Jedná se mi o to:oba dva PC jsou ve stejném poschodí,ale každý v jiném bytě.Každý byt má svůj el.rozvod / na chodbě je rozvodna a z této je el.rozvod od hodin do bytů / .Kdo zná paneláky,tak ví co myslím.Nevíte někdo jestli to bude fungovat,máte s tím někdo zkušenosti ? Kabel tahat nechci,protože bych musel vrtat sedm zdí a je mezi náma dlouhá chodba.Pokud se to tady už někde řešilo,tak mě naveďte,díky.
Re: Microcom NG 1400 Home Plug - propojení PC
Hmm, fungovat by to melo, ale rychlost nebude zadna slava. Radsi bych provrtal ty zdi. Mrkni do stoupacky estli sou ty byty aspon na stejny fazi.
Re: Microcom NG 1400 Home Plug - propojení PC
Citace:
Původně odeslal Jezevec
Hmm, fungovat by to melo, ale rychlost nebude zadna slava. Radsi bych provrtal ty zdi. Mrkni do stoupacky estli sou ty byty aspon na stejny fazi.
Byty na stejný fázi jsou,to jsme proměřili a zkontrolovali.Nevíš jak moc spadne rychlost ? Teď mám chello easy a soused má chello plus,takže bych to chtěl píchnout na něho a já bych to zrušil.Do toho vrtání se mi fakt moc nechce.