DSL by Telecom v Ostrave ???
Panove nevite nekdo co se zase deje? Od pulnoci se mi nejde prihlasit na radius, po dlouhem vyckavani na hotline mi bylo receno, ze neco prekopavaji "kvuli navyseni rychlosti ;D ;D ;D " a ze to bude trvat "dele" nez to pojede. Posledni dobou to teda neni zadna slava, obvykle me to 2x do tydne vetsinou vecer padne a pak si tak cvrt hodinky pockam nez to zase jede. Pritom tak mesic a pul zpet to fungovalo super, ani jednou to nepadlo. Net mi jel 24h denne porad pripojeny. Nak
pardon, prosim o presun do podsekce ISP..diky
Re: DSL by Telecom v Ostrave ???
No co ja vim tak 2 lidi z mojeho okoli ze 3 co maji ADSL tak utekli od Telecomu :) Jsou spokojeni s Volnym, ale nejsou to zadni velci stahovaci. Takze jim limity staci.
Jinak asi nejsi sam viz. treba http://www.czfree.net/forum/showthre...threadid=15332
A dovolim si teda agitovat, prejit nechces? CZF vola ;D
Citace:
Původně odeslal jedik
No co ja vim tak 2 lidi z mojeho okoli ze 3 co maji ADSL tak utekli od Telecomu :) Jsou spokojeni s Volnym, ale nejsou to zadni velci stahovaci. Takze jim limity staci.
Jinak asi nejsi sam viz. treba
http://www.czfree.net/forum/showthre...threadid=15332
A dovolim si teda agitovat, prejit nechces? CZF vola ;D
No ja mam smlouvu se zavazkem tak nevim zda-li je to mozne, ale ja doposud s prasecomem spokojen byl. Az teda ted na ty vypadky co ma, to me neskutecne sere...Nak
no potěš, já teď zrovna každým dnem čekám kdy mi zprovozní adsl, na routeru stále bliká LINK, místo aby nepřetržitě svítila, ten technik z ČT co tu ve středu u mě byl (prý na konci března končí u ČT, že to tam je hrůza :D ) tak neříkal něco o tom že by se něco mělo překopávat, prostě se jim to jebe :-)
Citace:
Původně odeslal Spajdr
no potěš, já teď zrovna každým dnem čekám kdy mi zprovozní adsl, na routeru stále bliká LINK, místo aby nepřetržitě svítila, ten technik z ČT co tu ve středu u mě byl (prý na konci března končí u ČT, že to tam je hrůza :D ) tak neříkal něco o tom že by se něco mělo překopávat, prostě se jim to jebe :-)
Jo taky bych tam nekomu rad JEBNUL :mad: me nastesti synchronizace s linkou naskoci. Holt Cesky Prasecom = Analogova kvalita za Digitalni ceny :mad: Nak