MSI FX 5200 TD 128 MB 64bit:( help s napätim
Cafte all. Kamarat ma FX 5200 grafiku.Hmm nic moc.Podarilo sa mi ju nataktovat s 250/405 na 290/435 s pasivnym chladicom.Neskor tam dame ventilator lebo dost to pieklo:)
Chcem sa spytat ze ci sa da nejako zvysit napetie na GPU ,alebo na pamätiach? V biose ma nastavenych 1,5V ale to asi bude len pre to AGP 8x.Co sa stane ked dam 1,6V alebo vyssie na tom AGP 8X????
Diky za info.
Re: MSI FX 5200 TD 128 MB 64bit:( help s napätim
Halooo to mi nemoze niekto s tymto pomoc som to tu hladal ,ale nasiel som len max takty a to ze ked dam ventilator tak to pojde lespie nataktovat.Tak tie max takty mi pomohly to s tym fanom som vedel.Ale neviem ako je to stym napätim.
Pls. Help.
Viem ze keby som tu dal nadpis ze Help s G 7900GTX tak je to to o niecom inom ako o FX 5200 :(
Ale kazda rada mi bude dobra. Nech to kamosovi aspon trocha lepsie fici:) ked uz nechce kupit new grafiku.
Diky sa vsetko info.
dal bych tam jen větrník na pasiv, přetočil co to dá a dál bych to neřešil....
kdyžtak hledej tady
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=27273
overclock je dobra vec do vtedy pokial to vyrazne zvysi vykon a minimalne skrati zivotnost komponentu. no o pretaktovani FX5200 sa to povedat nedá. aktivny cooler na pasive + klasicky overclock to este de no s tym zvysovanim napätia - myslim si ze je to pritvrde na GPU a RAM za ucelom len fakt minimalneho zvysenia vykonu.
To napatie je napatie AGP signalingu, tym nic nevyresis. Ani Vmod moc nepomoze, pretoze brzda tej grafiky je 64bitova pam. zbernica...
Oki dakujem za vsetky info:) tak tam dam len ten vetrak a uvidime. Je jasne ze s toho nic nevymacknem ked to ma 64bit :(