Vhodny vyber pameti do DFI poradte
Zdravim vsechny.
Chci se zeptat koupil sem desku DFI LanParty UT NF4Ultra-D a uvazuji o techto pametech http://www.foxpc.cz/detail/4069 a potrebuji vedet jake mate s nimi skusenosti a jestli jsou dobre k te DFI desce.Na techto pametech se mi libi ze maji chladice a hlavne cena je good.
Dekuji vsem kteri poradi.
Re: Vhodny vyber pameti do DFI poradte
Dej si pozor:az je vemes do ruky tak zjistis,ze jsou certifikovane na cl2 pro Intel a pro AMD cl2,5.Netvrdim,ze na DFI nf3 s754 nezvladly cl2,ale jinak nic moc.
A kde si na tom byl??? to by mne zajimalo.
Jestli je to na mne tak za 1.strc je do compu a podivej se co ukaze SPD,za 2.najdi si jejich specifikace na netu vyrobce a za 3.presne takovou 512 uz par roku vlastnim tak vim o cem mluvim.
ad SPD casto ukazuje chybne udaje.....tomu nikdy neverim
To mas sice pravdu,ale v tomto pripade jsem to vyzkousel a u kamose na intelu to v SPD ukazalo cl2.Jinak ted koukam primo na stranky Corsairu a vidim,ze ta sama pamet ma v singlu 1*512 jine specifikace nez v dual packu 2*512.Tak to by me taky docela zajimalo jak to opravdu je.Ale kazdopadne tu 1*512 mam/ted uz ji pouzivam jen jako rezervni/ a opravdu nic moc.Jela sice bez potizi 200-cl2-3-3-6,ale ani s cl3 se nedostala pres 220.