Takze kdo cekal az slezou dolu ramky na slusnou cenu a chce si vo nejaky to MB ram polepsit ma moznost...Tahle cena je z LIBRY (velkoobchodu) :o
Printable View
Takze kdo cekal az slezou dolu ramky na slusnou cenu a chce si vo nejaky to MB ram polepsit ma moznost...Tahle cena je z LIBRY (velkoobchodu) :o
jj. Asi pudu do toho seitecu
Polepsit by som si chcel aj ja - ale u mna je to "trosku" problematickejsie :-(
su z toho zmateny, libra ted dost skokove snizila ceny, ale ostatni obchody(karma, monima) nic, mam koupit....cekat...asi zcvoknu
Helejte taky bych do toho šel, ale nechci se ukvapit, co když to bude klesat dál!!!!
Možná budou stát 1500 :-) !!!
Ještě chvíli počkám
Taky asi. No rikam si, ze budu koukat po vice obchodech, kde to aktualizujou casteji(a treba v jiny dny) a jak nekde bude naznak zdrazeni, tak je koupim.
Nevite, jak to je s aktualizaci cen v monime??
každý pondělí a středu. paměti asi na dotaz.Citace:
Původně odeslal valerius
Tak mam dobojovano...v Proce jsem objednal(spis preobjednal ;D z 256MB v patek,kdy je nastesti! nemeli)na 512MB PQI 333DDR za 2240 s DPH a doufam ze poslapou na 171MHz CL2.5,vic od nich nezadam :D .Pokud si pamatuji mynuly rok tak se cena lamala kolem 1500-1700 bez DPH za 512ku tusim SDRAM,ono niz uz se jim to nevyplati vyrabet a novy druh pameti je porad v nedohlednu... .Takze jestli stratim 2-4kila me uz nevytrhne,hlavne nechci zlom
o 50% nahoru..... :evil: .
Muzu Te uklidnit. Mam PQI 512 MB Ram 333MHz a jedou mi na 171 MHz a stejnym casovani uplne v pohode.
Tak me jedou presne stejne 171MHz CL2 .Asi by sli i vys,ale nejaka koponenta to neumi,asi deska je pak nestabilni bych si typnul.Takze PQI se mi jeví jako dobrá volba,ale kdo chce taktit víc tak ať vyhodí další dvě kila oknem a koupí Samsungy... .
PQI 333 MHz, 256MB na 375 MHz pri 2/3/2/5 a 2,5V naprosto stabilni. Jen nechapu proc nejde dat to RAStoCAS na 2. Nefacha to ani pri 2,8V, vzdycky zacnou padat programy atd.
Jakou mate propustnost v Sandre ? Me to dela neco kolem 2800MB/s, je to ok ?