chyba při zakončování stopy DVD...
Zdravim,
mam tady problem... Kdyz vypaluju v Neru 7 (LG GSA 4120B) obraz za letu metodou DAO - zdroj v dvd romce/zadne chranene dvd - cil ve 4120b. Vypalovani probiha vporadku, ale pri zakoncovani se to ze 40% podela. Zkousel jsem jak posledni bios 117 (neoficialni) tak posledni oficialni 115 ale dela to porad... Stejne tak paleni 4x/8x, imation/verbatim...
http://epidot.wz.cz/nero.jpg
nejake napady ??
Re: chyba při zakončování stopy DVD...
no, myslim ze bych tu nekde jine vyhrabal... ale proc to dela nahodne ? nemuze to byt mechanikou ?? mam ji uz pres rok a pul....
edit: no ted koukam po googlu a tento problem s chybou pri lead out neni tak neobvykly....
Citace:
Původně odeslal epidot
no, myslim ze bych tu nekde jine vyhrabal... ale proc to dela nahodne ? nemuze to byt mechanikou ?? mam ji uz pres rok a pul....
edit: no ted koukam po googlu a tento problem s chybou pri lead out neni tak neobvykly....
Podle me to dela Nero 7. Me to delalo taky na NECu ale uz nevim ktera verze.. myslim 7.0.1.2 bo tak nejak.. Od te doby pouzivam nejnovejsi Nero 6 (ted 6.6.1.4) a nemam problem :)
Mam 4120ku a jedinej okamzik kdy mi to neuzavrelo DVD byl, kdyz sem palil vic (asi 5MB) nez se na medium veslo. Vpohode funguje, jen ten posledni soubor nejde precist. Palim v 6kovym Neru, sedmicka ma dost chyb podle toho co em cet ruzne po netu.
Mel sem skoro tentyz problem s LG GSA-4163B taktez v NERU 7.Bud v Lead Outu nebo i pri paleni mi NERO7 podelal temer 50% DVD:mad: .Vratil sem se zpet k posledni 6.6.14 a poslednich 20 kolecek bez jedineho problemu:)