Máte někdo zkušenosti s touto kartou (přetaktovatelnost, rychlost pamětí, atd..) Má cenu do ní jít? Jestli je hlučná mi nevadí. Můžu jí mít cca za 5200 bez dph.
Printable View
Máte někdo zkušenosti s touto kartou (přetaktovatelnost, rychlost pamětí, atd..) Má cenu do ní jít? Jestli je hlučná mi nevadí. Můžu jí mít cca za 5200 bez dph.
Dobra Cena ale nemam ziadne skusenosti stouto grafarnou!!!!
Cena je dobrá. Problém je že co mám kontakty na velkoobchody tak tam prodávají jenom tenhle abit a soltek. Abit mi přijde lepší. Nevím. Jinak jeste muzu sehnat s SWS nejakou GP ale to nevim vubec co to je takze i když je to levnější tak bych do ní nešel. Ještě nemohl by jste mi říct někdo jestli je nějákej rozdíl mezi kartama v DVI výstupu. Mám LCD eizo a proto chci novou kartu. myslím že tam by to mělo být jedno když je to digitální. Nebo se pletu? Jinak nemáte někdo zkušenosti s DVI výstupem. Pro a proti? někde jsem četl že to jede jenom ve fyzickém rozlišení LCD ale to se mi zdá blbost. Díky.
přetaktovatelnost je srovnatelná s ostatníma....mimo vyžší hlučnosti,nějak jinak nevyniká....hledej recenze na netu
Jak velkej dělá bordel, přibližně? Máte někdo nějakej sound sample?
Ja sem nekde cet ze prej diky tomu OTESu jsou vysledky OC lepsi. O cosi,neco malo asi ???
:?: :?: :?:Citace:
Původně odeslal Dj Google