Citace:
Původně odeslal Damian
S Morganama jsou na K7T Pro a Pro2x problemy, ale jen pri startu (aneb magicky cudlik resetu vse jisti).
XP musis odemknout a behat ho na 100FSB, nebo ho neodemknout a spokojit se s nizsim nastavenim. Nevim ale, zda to se pak projevuji problemy jako s Duronama.
O tom abych tam dal na tuhle tu desku ATHLONA model XP (s laborovanim) o tom ani Nepřemýšlím !!
A JAK TO MYSLIS S TIM ZE S MORGANAMA JSOU JEN A JEN PROBLEMY ?? JAKY MAS ZKUSENOSTI S TIM,U KOLIKA PC z touhle deskou jsi to videl? Nebo jen doma u sebe?? Já pak pořád tak trochu váhám,když mi 3lidi reknou jo a další 3 mi řeknou že ne a napišou mi tohle....hmm...
Víím že nejlepšíí řešení by bylo si koupit jinou a novou desku a bylo by po problémku,ale já o takovem upgradu PC ani moc nepřemýšlím,chtel jsem zatím udělat |UPGRADE CPU| max. procíík co tam pujde!
JINAK kdybych upragoval tak rozhodne do ECS bych nikdy nešel !!!!
Tuhle "levnou" značku nemusím mít. ;)
>>Slusnak2
jojo vím že to by bylo uplně NEJLEPSI kdyby mi ten procik nekdo pucil na vyzkouseni,ale nikoho okolo sebe z kamosu nemam ,a v prodejne mi ho taky nepujci.
A i kdyby mi ho pujcili tak jak se da rychle poznat ze mi bude v pohode behat? BUD NABEHNE NEBO NE !!! ZE ANO. Ale co kdyz pak v prubehu provozu se bude casem chovat divne i to se muze stat??? TAKZE HNED JAK BYCH HO MEL PUJCENEJ TAK TESTOVAT ?? 3Dmark hry atd ??????