http://www.pretaktovani.cz/text/abitbh7.asp
snad tzo tentokrat bude fungovat!!-nejaka O/C deska od ABITA!!-dost osklivej PCB!!!
Printable View
http://www.pretaktovani.cz/text/abitbh7.asp
snad tzo tentokrat bude fungovat!!-nejaka O/C deska od ABITA!!-dost osklivej PCB!!!
Ani nahodou :-) Abitu sa uz neda verit. A pokial si sam nenamontujes ventilator na ten pasivny chladic northbridge tak tu dosku nedostanes cez 140 FSB..
Abitu sa uz dost dlho verit neda...
Nerad přiznávám, ale je to tak. Nedá se tomu věřit.
Ale jednej sa da .. uz hodne dlho mi jeden comp. teda ten z ktoreho toto pisem bezi na ABIT BL7 a kedze ho mam otvoreny tak za mi na nom velmi paci ten dvojdigit. display :-) Dalsia vec je ze ledva dostanem 1.7A na 1954 MHz ... Uz davno su prec casy ked ABIT nieco v doskach znamenal. Teraz mu ostala len cena.
Ale ale - ja tam ten pridanej vetracek nemam a jede stabilne na 147, zkusel jsem i 153 ve 3DMarku a taky no problem.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Naprosto s tebou souhlasim jsem s ABITEM 100% spokojenej!!!A ti kdo tvrdí že už se mu nedá věřit by se měli podivat například do sekce pro AMD, nebo na zahraniční fóra kde je Abit NF7-S s nForce2 král všech overclockerů a kam se na něj hrabe ASUS!!! :evil:Citace:
Původně odeslal Mymak
JOJO, platforma Intel je už na ústupu i se stabilitou ....... nepomáhá ani ABIT ....... ;D ;D ;D
JJ teď přichází VetřelECS ;DCitace:
Původně odeslal Aliencz
Vtipalek. Skus na tom kralovi overclockerov overclocknut hocijaky procak o 66% ako som to spravil ja na i845PE s normalnym air coolerom kupenym v obchode za 840 Sk s DPH :-)Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
Skor by som povedal ze abit skor skodi :-) az na par vynimiek ked im dosly lacne kondiky a museli tam dat kvalitne :DCitace:
Původně odeslal Aliencz
porovnáváš jablka a hrušky kámo! ;D Nejdřív si pořádně přečti co jsem napsal a pak odpovídej :wink: Nikoho nezajíma o kolik procent to taktuješ,ale jakej pak to má výkon.A i když jsem velikej zastáncem Intelu tak musim uznat ,že přetaktovanej Abit NF7-S athlonem XP1700 bude výkonější než moje sestava :-(Citace:
Původně odeslal TimeLord
jablka a hrusky ?? ja porovnavam pocitac s pocitacom, nie ? :wink:Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
A co sa tyka toho vykonu, rad by som videl nejake XP1700+ (na hocijakej doske s rovnakymi podmienkami ako mam ja, kedze ide o CPU) ze bude vykonnejsie ako moj 1.8A :-)
Me se zase zda, ze taky trochu upada Asus a ze Epox rulez :)
Dosky Epox by som neoznacil ako spolahlive... :roll:
Poslednich 5 let jedu jen na deskach Abit ... Abit BE6, Abit BE6-II, Abit BX133, Abit BD7, Abit BE7 ... fsechno v raid variantach ... a nemuzu si stezovat ...
Ja idem posledne 4 roky na doske Asus P2B 8-)