jen by me zajimalo, jestli budou mit stejny jadro jako nynejsi P4-jestli nebudou mit nahodou nejaky novy instrukce, ktery by jeste zvysily vykon??
Printable View
jen by me zajimalo, jestli budou mit stejny jadro jako nynejsi P4-jestli nebudou mit nahodou nejaky novy instrukce, ktery by jeste zvysily vykon??
Mno jestli myslíš Prescott Core, tak bude mit 0.90nm, 1MB L2 cache, HT II, a PNI (nové instrukce).
Prescot bude iny ale NW budu v principe stejne ako 3,06 HT
Ja myslel, ze chces novej comp, tak do konce unora, max. behem brezna? ;D To prkno od Gigabyte GA-SINXP1394 budou mit v ELAP.CZ na zacatku brezna.
Mno nejsem si úplně jistý, ale mám pocit, že notrhwoody budou končit na FSB 667.
ne ne NW bude koncit na FSB 800 :-) Jinak P4 2.4 s FSB 800+HT bude za svou cenu za par mesicu docela cool koupe 8-)
667MHz ani nebude. Bude to 800MHz s jádrem Northwood.
Moje rec a uz si na to sporim v prasatku v kvetnu az v cervnu bude zabijacka a to se pofrci uz se nemuzu dockat po OC na takovych 3GHz +/-to bude pri 1000 !!! FSB neskutecny delo jen doufam ze sa HT rychlo rozsiri aj do hier nech si trochu zablbnem :lol:Citace:
Původně odeslal Fila
už se připravujou nějaký desky s FSB 800 ?
A kam to budeme potom OC ? cez 1GHz ? :-) :D
Můžeš si to zkusit už dneska dát to na 800 :idea: http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17102Citace:
Původně odeslal Evils
Takych dosiek co to teoreticky podporuju je kopa, prakticky vsetky na i845PE ti dovoluju nastavit FSB up to 200 ale prakticky to nema este odskusane nikto az na par vynimiek s coolerom na tekuty dusik ktori to dvihaju na extremeoverclocking okolo 200MHz
Toto je kravina a nie doska na 800MHz, realne dosky budu v Q2-2003 to znamena tak za 2-3 mesiace s chipsetmi i865/875 a to su chipsety ak dodrzia specifikaciu (nie je dovod myslet si ze ju nedodrzia) zrale na nobelovku sak uvidime myslim ze AMD komunita zase posmutnie :lol:Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
Nedufaj, oni si zas najdu nieco na presviedcanie ze AMD je lepsie :-)Citace:
Původně odeslal juzko
Ale tohle už dávno zavrhli jdou rovnou na 800Citace:
Původně odeslal VOiD
Nevidim moc realne, ze by Intel vypustil von nieco, co by vyrazne prekonavalo 3,06HT. Skor si myslsim, ze to bude viac dielo ich marketingoveho oddelenia.
Jediny zmysel fsb200 vidim pri aktivnom HT, inak to citelny prinos neprinasa. Medzi 133 a 172 to v aprikaciach vidiet moc nebolo, narast som mal len v testoch a HT bolo deaktivovane.
A este som dost zvedavy na chladenie...
a ty PRESCOTTy se budou moct davat do dnesnich desek-pro dnesni NW P4???Citace:
Původně odeslal VOiD
Ako poznam Intel tak urcite nie, vsak treba zarobit aj na novych doskach, nie ? 8-)Citace:
Původně odeslal Neller
Dalsia doska pre FSB 800
http://www.albatron.com.tw/PDF/Relea...845PEV_800.pdf
Suck.. ale aj ja si predsa mozem nastavit FSB up to 200MHz :-)
Moje skusenosti su: Canyon, oficialne len pre 400FSB cpu a moju 533 identifikoval spravne
GA-8INXP vie 200fsb v pohode a ma 2x viac napatovych stabilizatorov, nez chce intel pre 533seria a vie dodat 150A. Urcite to bude len otazka stability napatia, kto ma dobru dosku, dostane to tam.