co vy?? nevite kdy by mohl byt na trhu??-jen me to zajima!!
Printable View
co vy?? nevite kdy by mohl byt na trhu??-jen me to zajima!!
mno co viem tak v Japonsku sa uz da dlhsiu dobu kupit :?
Uz aj v Rakusku...
XP2800+ 512kb cache Barton - 440,- Euro
XP3000+ 512kb cache Barton - 690,- Euro
no nekup to... :eek:
SU aj lepsie volby momentalne ako Barton..ale kto chce TOP produkt tak preco nie ;D
njn kupuje to podle me jen clovjek co nevi co z prachama nebo co chce mit opravdu "nej comp na planete"(domaci)Citace:
Původně odeslal GABO
Jaka je barva 1700+ JIUHB(zelena nebo hneda?). Popripade co je lepsi...
Hneda
Mno neviem ked budu mat Bartona 2500+ za skutocne dobru cenu, tak zacne zrejme to co pred nedavnom. Masivny predaj shajz T-bredov a nakup najnizsieho Bartona....ktory ide suprovo taktovat na 3000+. Sak bodaj by aj nesiel ked je na defaulte 1.8ghz. (2500+) ;D ;D :idea:
no za rozumnou cenu rozhodne nebude ;D ani ta nejnizsi verze, mozna tak za pul az rok :?: :!:Citace:
Původně odeslal Semik
Sorac, ale vsedci nevsadili vsedko do BO....podaktori cakaju :!: (A dockam sa ;D )
Cokoli noveho koupis, uz ten den je to stare - obzvlast veci do computeru! S tim nejde drzet krok.
ale i zelena, asi podle tydne vyroby.. zda se, ze JIUHB0302 jsou pomerne vzacne hnedy, ostatni byly klasicky zeleny..Citace:
Původně odeslal GABO
...aj ja mam JIUHB
ze zkusenosti vim,ze cpat prachy do novinek se nevyplati,staci pockat par mesicu a je to za pulku a ten rozdil toho vykonu cehokoliv zato nestoji...viz pred casem stalyDDRka i 2600 a ted??1200....a tak je to furt
a pokud kupovat novinku tak ti slabsi pac samy vite,ze rozdil mezi treba AMD XP 2800 a 3000 je treba 10000 a kuli par MHZ se to rozhodne nevyplati
a to je to co me na tom fsem sere :evil:Citace:
Původně odeslal santamonicaboy
tim chci rict i kdyby byl Barton tedka v prodeji tak bude stat hafo penez a na to co normalne clovek dela mi XPcko staci a az bude Barton za rozumny prachy tak si ho s radosti koupim ale jinak je to zumpa na penize
Btw. bartony půjdou do SockA?
jj no problem otazkou je spise FSB 166/200 a podpora cipsetu muj GB ma support AMD Barton 2700.2800.3000Citace:
Původně odeslal Marty
Pravdupovediac, TBred ma nadchol viac... Barton je len taký marketingový výtvor... 2800+ TBred sa môže smelo rovnať 3000+ Bartonovi a v niektorých aplikáciách je dokonca výkonnejší...
Ale kto bude robiť upgrade napr. z Durona, tak ten na tom získa dosť...
no taky me prijde ze nez kupovat Barton je lepsi koupit Tbred1700 a pretocit ho na 2600 - 2700 vykon je defakto stejnej a clovek usetri fakt ranec penez. Az to bude stat normalni penize, tak mozna neco jako 3200 - 3600 si koupim, ale jinac to nema cenu.
jako kvuli te 512kb cache to fakt nema smysl, joo neco jinyho by bylo, kdyby to konecne zacali delat u UMC a slo to taktovat treba na 3GHz ;D
Newis,trea to pude(treba) ;D ;DCitace:
Původně odeslal Rob