wireless camera pres grafickou kartu
Dostal jsem darem z ciziny wireless cameru.Sklada se z kamery a radio av receiver(vlastne bezdratova kamera)
Receiver se zapoji do televize(pres zluty kolik(nevim jak se tomu rika odborne asi S-Video)) a kameru umistit v jakekoliv mistnosti.Prenos funguje.Vse se mi zobrazi na tv(dosah asi 500m)
Ted bych to chtel zapojit pres pocitac(ten receiver) Mam tv kartu Winfast 2000 a grafickou kartu Geforce Fx 5200.Obe maji vystup na ten zluty kolik :) a pak jeste na takovy kolik ktery se sklada po stranach z dvou pinu,na vrchu dva piny a uprostred takova carka.Kdyz jsem to zapojil pres ten zluty kabel tak nevim jak mam nastavit v pocitaci at se mi to zobrazi(program k tomu neni zadny)A tv to nenaladi.Nevim jak to zobrazit v pc.Prosim poradte
Omlouvam se ze jsem to nepodal odborne(ale v tomhle jsem naprosty laik)
DIky
Re: wireless camera pres grafickou kartu
Je to Composite video. Zapojis to do TV karty, nie do grafiky! (TV karta ma vstup, grafika vystup). Nikde to ladit nebudes, ale nejako prepnes vstup na Composite input namiesto Tuner.
Pouzij treba program Fly TV 2000 (nebo ten co mas k tv karte...), FlyTV ma primo na prehravaci cudle na prepinani tv/s-video/composit
Diky moc faka.Diky
jeste prosim jak bych to vyresil pro grafickou(jen abych byl priste chytrejsi kdybych nemel tv kartu)
Jinak moc diky
Ako ti uz napisal Gabo cez graficku kartu ti to nepojde. Tvoja graficka karta ma len TV vystup. Aby si to mohol zapojit cez VGA musela by mat TV in. To jest všetky karty ktoré majú VIVO (Video in/video out.)
Citace:
Původně odeslal bluedragon
Ako ti uz napisal Gabo cez graficku kartu ti to nepojde. Tvoja graficka karta ma len TV vystup. Aby si to mohol zapojit cez VGA musela by mat TV in. To jest všetky karty ktoré majú VIVO (Video in/video out.)
aha diky.A kdybych si koupil grafickou kartu s VIVO tak k tomu dostanu i nejaky program ktery mi prehraje tv?nebo v cem bych to pak spustil??