Podivne cinkani v dell p1130 + cukani obrazu
cau lidi mam problem - ted sem zapnul kompa a z monitoru se ozyva takove tiche sklenene cinkani, doprovazene mirnym cuknutim obrazu . . . uz to mam zaple 15 min. a furt to dela(cca 1x za 5-10s). monitor je dell p1130, r.v.2003, koupeno v boxed.cz . . .
Re: Podivne cinkani v dell p1130 + cukani obrazu
Me to dela neco podobnyho,ale jen do ty doby nez se zrejme zahreje.Mam sice starou sunku 17",ale zacalo to delat teprve pred par mesici.Po zapnuti monitoru mi zacne cukat obraz (po stranach) a vychazi z nej takove neprijemne slabe popiskavani.Dela to ale jen cca 3-5 min a pak je to OK.
Ale jak to tak vypada,tak tvuj problem bude asi nekde jinde,jelikoz ti to dela cca 15 min.No,kdo vi...
je to divny . . . je to 14 dni a monitor se chova uplne normalne . . . no nic doufam ze to byla jenom momentalni uchylka :D
Mohlo by to být i VN trafo, ale taky cokoli jiného a pokud přestal, doufej, že už to tak zůstane.
Zdravim, problem muze byt v teplote, pokud si ho zapinal po prevozu a byl prochlazeny, tak to delava. Jestli se to objevi znova tak neni problem reklamovat, mas urcite rok zaruku a meni se kus za kus. Delam pro boxed asi 2roky jako zastupce v OV a tehle dellu uz mi "par" proslo rukama a zatim zadna reklamace, takze bych se toho nebal.