Re: ICQ Nejake objasnenia
mrkni na www.hoax.cz
snad to bude stacit...doufam, ze tyhle "zaruceny" zpravy neposilas dal...
horsi je, ze uz jsem to slysel i v radiu (wave)...chvilku jsem si s nima kvuli tomu psal, lec neuspesne
Tak tak, většina těchto "zaručených a účinných" virů jsou jen poplašné zprávy. Konec konců pokud používáš antivirus a nějaký další SW na blokaci škodlivých programů v drtivé většině případů nemá ani skutečný vir moc šancí.
Presne tak aj ja som si myslel Dik za objasnenie
Hehe taky mi posila vzdycky nekdo aspon jednou tydne zpravu o viru od uzivatele XXXXX s tim ze si ho nemam ukladat do pratel a cist od nej zpravy.Docela me prekvapuje inteligence mych pratel co mam v ICQ listu ze tomu veri :lol:
Tyhle zprávy mě taky děsně vytáčí, ale těch lidí co se na to chytne. O některých byste to ani neřekli.
Taky byly dobré ty zprávy o zpoplatnění ICQ. :D
Mě spíš vytáčí, když mi píšou roboti... někdy mi píšou třeba 4 za den
Mne sa uz dvakrat stalo, ze chcel autorizaciu - a ked som dal deny, tak o chvilu znovu. Tak som to vyriesil jednoducho - nechal som to okno allow/deny otvorene a on nemohol nic :)
no nevím, jestli mám to štěstí nebo je to jednou funkcí v mirandě. mám zaškrtnuté blokování spam botů a ještě mi žádný nevyžádaný kontakt nepřišel...
Odkedy som vypol zobrazovanie svojho statusu prostredníctvom webu, roboti ma nerušia.
Odkedy som invisible, tak mě nikdo nerušia :D
Citace:
Původně odeslal e1
Odkedy som vypol zobrazovanie svojho statusu prostredníctvom webu, roboti ma nerušia.
Presne. Denne niekolko spam-botov, tak som odstranil viditelnost svojho statusu na weboch a mam pokoj... Teraz otravuje tak jeden bot za pol roka...
Pro mirandu můžu doporučit plugin stopspam. Díky němu mě nikdo neobtěžuje :p .
Já jsme standardně v modu Invisible a neotravuje mě skoro nikdy nikdo. Pokud sám něco po někom chci, tak dotyčného oslovím, ale upřímně..... Pokud je člověk viditelný, stejně ho ostatní jen otravují a nevím jak vy, ale otázka "ahoj, jak se máš" mi už leze krkem....
...a vetsina lidi, kdyz opravdu neco chce, napise, i kdyz te online nevidi.
Mam podobnou zkusenost :) .. a nechapu lidi co se davaj "free for chat" ;D taky bych se chtel nekdy nudit...
anebo "vyvolené" přidat do visible listu...
Visible list používám i já... S tím rozdílem, že vyvolení jsou všichni, koho mám v kontaktech (ale je pravda, že to je cca 20 lidí a nestalo se, že bych kdy komunikoval s více jak 4mi zároveň).