Hnedle me nekamenujte ale je nejaky vztah mezi united devices a BOINC?
Vidim ze existuje team OC.CZ - ten funguje v ramci celeho projektu BOINC nebo jen pro SETI?
Pres SETI stranky jsem ten tym nasel ale ma jen 9 clenu ???
Printable View
Hnedle me nekamenujte ale je nejaky vztah mezi united devices a BOINC?
Vidim ze existuje team OC.CZ - ten funguje v ramci celeho projektu BOINC nebo jen pro SETI?
Pres SETI stranky jsem ten tym nasel ale ma jen 9 clenu ???
boinc je "len" platforma a pouziva sa pre worldcomunitygrid a seti, snad bude casom aj pre UD
Co je BOINC vim, a jak je to s tim tymem v ramci BOIC? :)Citace:
Původně odeslal MadCap
Protoze bych se zrejme rad pridal ;)
tak ked to vies, tak preco sa pytas toto? vramci "boinc" team je blbost, pretoze ten moze byt vramci SETI alebo spomenuteho worldcommunitygrid a potom este klasicke UD, co je najvacsi oc team ... SETI je tiez ale malicky a WCG neni imo ziadny ... skoda ze na UD este furt neni dostupny ako klient boinc :(
No puvodne myslel jsem to myslel takto - team je skupina lidi, kteri provozuji klienta BOINC a pracuji na nekolika projektech (tedy ne jen na jednom)?
team je skupina ludi, ktory pocitaju nejaku vec (napr rakovinu alebo human genome alebo aids alebo seti .... etc.) nezavisle od toho cim
Přes BOINIC sem začal počítat výskum globálního oteplování :) začalo to asi před týdnem , uvidim jak mi to dlouho vydrží. Kdyby se nekdo chtel přidat tak
Czech National Team
Tenhle je asi nejznamejsi, zajimalo me prave jestli existuje nejaky spesl OC tym lidi tady z fora :)Citace:
Původně odeslal aless
Jinak to oteplovani jsem zkousel a bylo to udesne liny, na to nemam stroj :) Ted pocitam SETI a LHC. SETI optimalizovanemu klientovi staci na jednu jednotku 3h:51m pri 1,2GHz P4 ;)
Jo trvá to dlouho celý ten výpočet asi 2 měsíce čistýho času na mém opt. 154 , průběžně dostávám bodíky a v tom týmu sem teda na druhym míste :) i když zato si asi nic nekoupim - škoda . Možná bych měl spíš počítat účet za elektřinu a vyprdnout se nato :)
NA 2 miste? Jakej tam mas nick ? Pocitam taky Climat. Jedna jednotka SC modelu kolem 950 h.
Jinak asi je to taky tajny tak po SZ :)
Nevím co je na tom tajnyho . Počítam to BBC climate change experiment . nick tam mám ales :) Czech National TeamCitace:
Původně odeslal BRUCEF