Program na odpojení od internetu
Ahoj, prosím Vás o radu.... potřeboval bych nějaký sw, který mi umožní odpojit internet v určitou hodinu např. od pondělí do pátku...chci to kvuli dítěti, který vysedáva u internetu dlouho do noci...např. ve 22.00 se automaticky internet odpojí a dítě s tím nic neudělá, hlavně aby to samo nenahodilo zpět - chráněno případně heslem...našel sem pouze na vypnutí PC v určitou hodinu (Windows Tweaker) ale tam po zapnutí PC bylo nastavení vypnuto...
Díky za pomoc
Re: Program na odpojení od internetu
tohle by se dalo resit povolenim pristupu uzivatele k PC (jestli vadi vecer internet tak asi i hrani etc.. ) vim ze to jde v 2003 server a win 2000 s . Mozna bude nejaka varianta i pod vasim OS . Jeho icet se zablokuje od - do a dostane se na nej jen v nejakou denni dobu ...
Citace:
Původně odeslal Keekus
Ahoj, prosím Vás o radu.... potřeboval bych nějaký sw, který mi umožní odpojit internet v určitou hodinu např. od pondělí do pátku...chci to kvuli dítěti, který vysedáva u internetu dlouho do noci...např. ve 22.00 se automaticky internet odpojí a dítě s tím nic neudělá, hlavně aby to samo nenahodilo zpět - chráněno případně heslem...našel sem pouze na vypnutí PC v určitou hodinu (Windows Tweaker) ale tam po zapnutí PC bylo nastavení vypnuto...
Díky za pomoc
Treba Sygate Personal FW umi vytvorit pravidla(pro tebe asi kompletni blok trafficu) i v zavislosti na case.
Tools > Advanced rules... > Add > Sheduling
IMHO idealni reseni :)
Mel by to zvladnout i Hlidaci pes
aaa ja zapomnel uvést že se jedná o WXP,, takže řešení s WS2003 apod. bohužel pro mě nebude...ale varianta, kterou uvádí jedik by se dala vyzkoušet...a samozřejmě i ten Hlídací pes...vyzkouším a dám vědět.
díky zatím za pomoc
Nezvládne to samotný "plánovač úloh" + ipconfig?
2 Jedik: tak zkouším ten Sygate, ale nedaří se mi v něm najít možnost odpojení např. od pondělí do pátku...jinak by vše vyhovovalo...podporuje to?
díky
1 Příloh-a(y)
Pro omezení účtu se dá použit:
Příloha 708
Citace:
Původně odeslal Keekus
2 Jedik: tak zkouším ten Sygate, ale nedaří se mi v něm najít možnost odpojení např. od pondělí do pátku...jinak by vše vyhovovalo...podporuje to?
díky
Tak primo asi na konkretni dny to nejde :(
ConMet asi nebude moc užitečné řešení pro šikovné dítě, ale je to také možnost.