Seagate 250 gb + abit kt7a
Tak jsem si koupil novy disk,ale mam s nim problemy. Normalne jsem si ho v partition magicu rozdelil na 3 oddily, nahral na neho data, normalne to jelo, ale kdyz sem z neho dal bootovat tak to napsalo ze chybi nejake soubory a zmizely me 2 logicke oddily, zbyl tam jenom primarni. Myslite ze to ta deska nezvlada? mam tam posledni verzi biosu.
Re: Seagate 250 gb + abit kt7a
Zkus disk rozdelit spis pri instalaci widli... bez PM
a nemohlo by to byt treba tim ze tam mam Win ME ?
Ja mel taky problem, ale pouzivam WinXP. Koupil sem si 160gb hitachi sata2. Disk se normalne pripojil ke kompu, nafomatoval, prohodil prioritu bootu a nabootoval z novyho a instaloval windows a disk se mi objevil jen jako neznamy system souboru, pomohlo odebrani vsech patitions a udelani jedne velke. Mam instacni cd bez SP, tak se disk ukazoval jako 120gb, prekvapilo me ale ze sem nepotreboval zadne sata drivery na diskete. Po instalaci xp sem doinstaloval SP2 a mobo drivery tak je videt cela kapacita, disk sem rozdelil do 4 casti, vcera kdyz sem preinstalovaval windows, tak uz se s cd bez SP ukazovaly patitions spravne a mely dohomady 160gb, opet nebylo potreba sata drivers diskety.
myslim ze na tej KT7A , mal som ju aj ja a bol problem s HDD nad 127GB.aj ked to si uz presne nespomeniem bolo to davno ale myslim aj v knizke to bolo napisane
ale isto by som skusil WIN XP a ak chces aby ukazalo viac ako 120GB tak SP2 je nutnost.
Tak uz sem to vyresil. Musel jsem ten disk nechat jako jeden oddil,nerozdelovat ho a uz to slape.