Co mam povedat pri reklamacii grafickej karty
Cauko vcera sme s kamaratom prepojovali jeho TV s PC pomocou kabla S-Video - skart. Nie len, ze mu TV vyhorela ale nejde mu ani PC (myslim, ze problem bude v grafickej). Stalo sa to: Ked uz som zapajal vsetko naspät (PC este nebol v prude) isiel som zapojit monitor do prudu. Vtedy nastal nejaky skrat a TV v duhej miestnosti zacal smrdet. Ked sme asi po hodine skusili zapnut PC zapipal a minitor nenabehol... Neviem co mam povedat v obchode Tak mi pls co najskor poradte dik.
Re: Co mam povedat pri reklamacii grafickej karty
Ja bych si nic nevymyslel, proste reknes zhe to nenabiha a hotovo (chtels to zapnout a najednou nic).. A zhe si myslis zhe je to grafikou pac do monitoru nejde obraz.. Oni si to zkusi sami :)
No uz som taku kartu videl - bolo tam kompletne vsetko okolo TV vystupu obhorene a cela karta kompletne odpalena. Takze pocitaj s tym, ze ti to ako reklamaciu neuznaju.
Aj ked ste ma moc nepotesili diki moc skusim a uvidim, co mi povedia...
mne by teda hanba fackovala kdybych se pokousel reklamovat neco, co jsem sam odpalil
sorry za OT, ale zase na mne prisel ten pocit studu za to, ze jsem cech....
Citace:
Původně odeslal Deputy
mne by teda hanba fackovala kdybych se pokousel reklamovat neco, co jsem sam odpalil
sorry za OT, ale zase na mne prisel ten pocit studu za to, ze jsem cech....
pockej a to by sis radsi koupil grafarnu treba za dalsich 5k kdybys vedel zhe se to da zreklamovat a bylo to i tak tvou vinou?? :D.. Nikde napsany neni zhe to jde videt jestli to je spaleny nebo tak.. proste klasicka reklamace, odejit to mohlo samo a nemusi na tom mit ani on svou vinu
Citace:
Původně odeslal rombo
pockej a to by sis radsi koupil grafarnu treba za dalsich 5k kdybys vedel zhe se to da zreklamovat a bylo to i tak tvou vinou?? :D.. Nikde napsany neni zhe to jde videt jestli to je spaleny nebo tak.. proste klasicka reklamace, odejit to mohlo samo a nemusi na tom mit ani on svou vinu
Jestli jde od toho "vyhoření" jí očistit tak, aby to bylo neznatelný, tak tu grafiku očisti, jdi ji vyreklamovat a uvidíš co ti na to řeknou :-) prostě řejni že jsi zapnul PC a nic. Lhát nebudeš (pro moralisty) :-)
me se stalo neco podobneho /pred 2 rokama/, zapojil sem atinu pres svhs, zapnul tv a pc, ozvalo se PRAAAASK, na gk EXPLODOVAL /no, spis se vyparil :-D/ nejakej svab, ocouzene to bylo jaxvina, pri reklamaci mi rekli ze ji poslou vyrobci, at to posoudi a po 2 mesicich sem dostal novou kartu /ta uz sebevrazedne tendence nemela:-D/
Citace:
Původně odeslal Miraak
me se stalo neco podobneho /pred 2 rokama/, zapojil sem atinu pres svhs, zapnul tv a pc, ozvalo se PRAAAASK, na gk EXPLODOVAL /no, spis se vyparil :-D/ nejakej svab, ocouzene to bylo jaxvina, pri reklamaci mi rekli ze ji poslou vyrobci, at to posoudi a po 2 mesicich sem dostal novou kartu /ta uz sebevrazedne tendence nemela:-D/
Po dvou měsících? To bych bez PC nevydržel! Po měsíci by mě museli podle zákona vrátit chechtáky!
Citace:
Původně odeslal Gizmo_CZ
Po dvou měsících? To bych bez PC nevydržel! Po měsíci by mě museli podle zákona vrátit chechtáky!
mel sem zalozni gk.
to sice jo, ale ja byl rad ze mi ji vzali jako reklamacku /navic v tsbohemia brno, coz je asi nejhorsi mo/vo v brne IMHO/, ta karta vypadala jako by na ni vybuchnul granat :lol