po delsi dobe opet neco vlastniho...
omlouvam se za velikost, ale pri horsi kvalite by byl videt pixelovany gradient na obloze
Printable View
po delsi dobe opet neco vlastniho...
omlouvam se za velikost, ale pri horsi kvalite by byl videt pixelovany gradient na obloze
paci, ale imho nevhodna denna doba, prilis ostre svetlo a ostre tiene ....
libi a to i vcetne ostrych stinu, ktery me k ty gotice proste sedej :)
jediny co se mi nelibi je ramecek a umisteni textu
EDIT: smazte pls nekdo ten muj post nademnou, chtel sem opravit blbost co sem napsal a misto toho sem udelal doublepost...
Copak o to, líbí se mi to (a mám slabost pro takhle "přesolené" nebe), ale souhlasím s MC - sice mi vyloženě nevadí ostré stíny, ale tohle prostě čip dynamicky nezvládne, vpravo nahoře je to moc černé, v jiných částech (uprostřed dole) moc světlé, možná si víc vyhrát s RAWem ...?
Souhlasim, a taky se mi moc libi tyhle nebe, to je polarizak, vid? Nebo az potom v PS ci necem takovem?Citace:
Původně odeslal jan555
MC: zimni ranni slunce - foceno nekdy po 8 ;)
deekay: mno ramecky, to je slaba stranka nejenom moje, ale i mnoha dalsich tady v sekci :oops:
jan555: to mas pravdu, ty vezicky v pravo nahore jsou uz utopene ve stinech. dole mi to moc svetle ale neprijde, asi jinak zkalibrovane LCD, ve skole na to kouknu na CRT
skodik: B+W MRC Zirkullar pol. >:}
jj je to v pohodě. možná by to nemuselo být špatný v BW.
je to klasickej efekt polarizáku, přechodák by ztmavil už i vršek toho chrámu.
me se to vcelku libi jak to je. ty extremni stiny tomu pro me pridavaji na amosfere
zpatky k me oblibene reportazi ;-)
Vim, ze to ma byt asi highlight, ale name uz je to asi az moc velkej kontrast. Ovsem, co se mi zda votresny je ten ramecek, imho je hrozne velkej.
skodik: highkey je to spravne slovo ;) ... podle me zase ke stredovce velky ramecek patri
Věžičky jsou bezva, šedivá reportáž mi nic neříká...
Musím říct, že mně taky ne :confused:Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Skodik: tohle imho není high-key, ale high-contrast.
aha :) Nemate nekde nekdo prehled tehlech pojmu? Jsem asi zjistil, ze jsem mimo misu.. predem dik.Citace:
Původně odeslal jan555
btw: ale tak jako kazdej vedel co tim myslim ;)
Hele ale mě se to líbí. Myslím že to není ani highlight ani highcontrast, ale normální dobře zvládnutí BW fotka. A líbí se mi to i s tím rámečkem, jen bych tam nenusel tan nápis. Šedivý mi to nepřijde -> je tam čistě bílá i černá.Citace:
Původně odeslal Dolbac
Ta ruka co ukazuje na ten monitor je super.
hlavne ze vsetci pouzivame tie cudzie termity, to je ale super co? :roll:
rozumej> highlight je prepal a nema nic spolocne s high-key alebo high-contrast fotografiami, radsej pouzivajte popisny sposob ked si nie ste isty terminologiou
No co, aspoň si pak člověk připadá jako suterén, ne? :pCitace:
Původně odeslal MadCap
Tak po hooodne dlouhe dobe opet ukazu neco sveho. Tentokrat je to z vyletu do Londyna, pomalu se vrham na upravu toho kvanta fotek, co jsem privezl ;)
Zajímavá fotka, ale to zábradlí a hlavně to kolo tam imho být nemělo :confused:
Jan555: a vis, ze prave kvuli tomu kolu jsem to fotil? :) prislo mi to jako pekny kontrast k honosnemu stylu te katedraly, dodava to te fotce spetku reality. Bez toho je to pro me klasicka pohlednicovka.
Mám stejnej názor jako jan555, navíc se mi zdá, že některé části fotky jsou neostré (ale možná je to jenom blbý zdání, protože jiné části zase jsou určitě ostré). A co mě vyloženě dráždí je ten popisek v rámečku, kde máš místo apostrofu čárku.
Ano, vím ;) Jen říkám, že to imho nedopadlo.
tak to aspon nemelo byt mazly ... :[
jinak napad fajn.
To máznutí se mi zrovna líbí, je to zajímavé (jinak by to bylo dost o ničem).
Ten chram v Londyne teda nic moc, bud tam to kolo melo byt cele nebo vubec a hlavne to melo byt ostre, pak by to bylo na pohlednicovku ;)
Treba ta Kutna Hora se mi libi moc, by sem tam a treba tohle mne vubec nenapadlo :o)