prolem s broadbandom NTL...v GB
Riesim problem, ktory fakt neviem uz skoro ani pomenovat....Proste router pripojeny cez LAN....Vsetko sa tvari OK...Ping je OK prebehne na hocijaku stranku....A explorer stale nic nezobrazi....Skusal som hadam vsetko...Firewall a vsetky aplikacie som povypinal...Fakt neviem co by tomu mohlo pomoct....Please..ak niekto riesil podobny problem...dajte vediet...diky moc...
Re: prolem s broadbandom NTL...v GB
Nemas v IE zadanou proxy?
Zkus jinej prohlizec :-)
Nemas od ISP castecne blokovanej provoz?
Už jsem jednou něco podobného viděl. Jestli máš správně nastavené DNS a pingneš pod názvem třeba www.google.com, zkus se přihlásit do jiného profilu - mělo by to fungovat OK.
Tenkrát se to vyřešilo vytvořením nového profilu, nebyla žádná zjevná příčina a tohle bylo nejrychlejší.
Mimochodem se to týkalo pouze IE, Mozilla fungovala bez problému takže příčina bude asi nějaký bordel v registrech.
Skusili sme to na troch kompoch...hadam so vsetkymi browsermi...na jednom s novo nainstalenymi windows...stale nic....nonsens...asi to budem musiet zrusit, lebo ich pristup k rieseniu problemov je viac nez cudny....
já jsem měl kdysi podobný problém, šlo mi vše pingnout, ale to bylo vše jenomže to bylo na wifině a ne na lance - potom se zjistilo, že bylo špatné jedno pojítko. Zkusils toto: http://test.mohelnice.net/ jestli máš volné ty správné porty?