vypinanie pocitacu pri hrach
Pri niektorych hrach alebo programoch sa mi pc len tak vypne a zacne pipat,potom ho musim vypnut a zapnut z prudu a pustit znova. Probelm nieje pravdepodobne v hrach, pred tym sa mi nic take nestavalo,az v posledenj dobe sa to zacalo diat. Teplota pc a aj vsetky napatia su v norme. Mam dosku nVidia nforce 2 od abitu a myslim,ze to sposobuje ona. Je divne,ze ked pustim ABIT EQ tak mi to pipa rovnako ako ked sa pc vypne a pri tom su vsetky normy podla ABIT EQ ok. Dufam,ze mi niekto bude vediet poradit
Re: vypinanie pocitacu pri hrach
Citace:
Původně odeslal Misho
Pri niektorych hrach alebo programoch sa mi pc len tak vypne a zacne pipat,potom ho musim vypnut a zapnut z prudu a pustit znova. Probelm nieje pravdepodobne v hrach, pred tym sa mi nic take nestavalo,az v posledenj dobe sa to zacalo diat. Teplota pc a aj vsetky napatia su v norme. Mam dosku nVidia nforce 2 od abitu a myslim,ze to sposobuje ona. Je divne,ze ked pustim ABIT EQ tak mi to pipa rovnako ako ked sa pc vypne a pri tom su vsetky normy podla ABIT EQ ok. Dufam,ze mi niekto bude vediet poradit
Co treba pameti ?? muzou bejt spatny, dej nejhorsi casovani, zakaz automaticky vypinani v biosu aby ti vyskakoval BSOD -- podle chyby muzes najit zavadu... zkus jiny pameti..
taky zkontroluj kondenzatory na desce jestli nejsou nafoukly...
proved memtest prez celou noc...
Citace:
Původně odeslal Misho
A jaký máš zdroj a jak dlouho?
No me tohle delavala grafika
Citace:
Původně odeslal Rainbow
IMHO je to ten zdroj.
Mno, psal ze s nim nema problemy tak nevim :) ale tak muze se milit...
napis co mas za typ/model zdroje... nekupoval jsi treba ted nekdy novou grafiku ?? Nezkousel si jiny monitorovaci program ?? Treba MBM5. To vypinani je po startu hry nahodne ?
mal som abit nf 7 a mal som tie iste problemy.vymenil som niekolko zdrojov no po case som bo na tom istom.myslim si ze abit je dost citliva na vykiv napatia.hlavne ked mas vykonnesiu graficku kartu.zvlastne bolo ze to vypadovalo na hrach ktore neboli moc narocne.a bolo to nepravidelne,niekedy sa nerobili ziadne problemy a niekedy kazdych desat minut.urcite je to aj zdrojom.Mal som jeden zdroj a ten nemal na jednej vetve 5 v ale iba 3,5v stale to pipalo a ked som bol v biose a prepol sa na napatia zamrzol.Stvalo ma to.
Urcite vyskusaj iny zdroj.
Citace:
Původně odeslal epidot
co mas za grafiku ?
MSI GeForce4 Ti 4800 SE 128 MB
Nemáš to moc přetočené vzhledem v Vcore?
Citace:
Původně odeslal Rado
Nemáš to moc přetočené vzhledem v Vcore?
vyzera to, ze som mal... uz je to ok, diky :)