-
Luckysar K7VAT
Mám desku Luckystar K7VAT a je jakási posraná - kámoš si ju kdysi koupil a přestala mu fungovat.Mě se ju teď podařilo nějak rozjet 8) ,ale je to hrozně nestabilní a často se to seká,někdy to jede i několik hod. v pohodě, ale někdy se to za chvíli sekne. Zajímavé je že někdy se kompl
vůbec nechce spustit do win,ale do nouzového režimu jo. Nevíte co by na té desce mohlo být špatné? ???
-
Já myslím, že na té desce je hlavně špatná značka - pár kámošů tuhle desku mělo a že by to byla nějak extra kvalitní deska to se říct nedá... Nedávno jednomu deska taky začala blbnout s novou grafikou, tak bádal čím to je a zjistil, že má naflashovaný špatný BIOS pro nějakou jinou revizi nebo co...
-
Tuhle desku mám taky a je pěkně na h....Ale zatím to všechno šlape, tak nevím.
-
.
jo tuhle desku sem mel jeste nedavno a je fakt strasna asi nema cenu s ni vubec neco vymejslet ..ikdyz jedna rada na vyreseni uplne vsech problemu by mozna byla - velky kladivo
-
LuckyStar
jo jo, to je vona, taky ji na jednom PC mám :o). Nemá ráda PCI ani USB, prostě super. Kladivo je lék :o).
-
moja nemala rada Radeona 9000, Geforce2, SB Live, ....
ta doska je podla mna nekompatibilna sama so sebou, esteze som sa tej svojej zbavil (za 800 sk, viac ako dobry peniaz za taky crep) a vdakabohu ze luckystrike zanikol...
proste VIA + luckystrike = diabolska kombinacia ;)