Neuznana reklamace vadne graf. karty
Reklamoval jsem svou GeCube R9550 Infinite pro chyby v obraze...ve hrach (CoD2, NFS MW) se obcas obraz zabarvil barvama duhy, v Ati tray tools pri hledani chyb v obraze to nevydrzelo ani 3s bez chyb..to jsem jim taky rekl, ale nebrali to zjevne v potaz. Nyni po mesici mi kartu vratili, ze se zavada neprojevila. Je nejaka moznost, jak na ne? Karta je imho prokazatelne vadna (viz ati tray tools test)...Kartu jsem nikdy netaktoval ani nic podobneho.
Re: Neuznana reklamace vadne graf. karty
zkousels v jinem pc?
Nebo najsi servis tyhle znacky a posli to tam
no, bohuzel jedinou moznosti je soud, ktery rekne, ze tu kartu neopravnene nevyreklamovali. problem samozrejme je, ze to bude trvat neunosne dlouho a bude to pekny opruz.
co bych jeste zkusil (if possible), je demonstrace te vady v tvem kompu, ktery bys jim tam donesl na okamzite ozkouseni, jestli se ta vada projevi nebo ne (nejlepe se spoustou svedku, natocit si to na kameru neni na skodu, nebo jeste lepe notare nebo exekutora, aby o tom sepsal zapis). verim, ze pak uz by se zalekli a do soudniho sporu nesli
No..prime predvedeni je bohuzel dosti problematicke, ale kdyz nebude jina moznost.. Jeste si tu kartu chvili necham, jestli treba neodejde uplne (coz se tady nekolika lidem uz stalo) a pak se rozhodnu. Diky za rady.
Obrať se přímo na dovozce či výrobce karty...;):)
Citace:
Původně odeslal DlouhyJony
Obrať se přímo na dovozce či výrobce karty...;):)
A jak to zjisti kdo je dovozce? A vyrobce asi taky nehrozi
Citace:
Původně odeslal Geeker
Jj.. No karta zatim funguje, ale dela cim dal vice chyb, takze pocitam, ze za nejaky ten mesic, dva mozna odejde uplne a pak tam s tim zajdu znova.
Citace:
Původně odeslal Geeker
http://www.gecube.com
Nevšiml jsem si před tím toho výrobce a divím se proč od takových to neznámých výrobců komponenty vůbec nakupujete...
Citace:
Původně odeslal DlouhyJony
http://www.gecube.com
Nevšiml jsem si před tím toho výrobce a divím se proč od takových to neznámých výrobců komponenty vůbec nakupujete...
Ty jsi nejaky chytry.. InfoTek (GeCube) neni zas tak neznamy ;) Jejich karty jsou slusne, nicmene jista seria R9550 Infinite se proste nepovedla..
ale to sem nepatri.
Citace:
Původně odeslal Anduril
Ty jsi nejaky chytry.. InfoTek (GeCube) neni zas tak neznamy ;) Jejich karty jsou slusne, nicmene jista seria R9550 Infinite se proste nepovedla..
ale to sem nepatri.
??? Sorry...:rolleyes:
Normálně rozhodně nejsem zastáncem těchto praktik, ale ve tvém případě bych použil na tu grafiku piezoelektrický zapalovač a znefunkčnil ji tak úplně. Kartu pak bez problémů vyreklamuješ.