po startu sestaveneho pocitace hlaska "Default settings loaded".
kupil som pouzivanu zakladnu dosku Gigabyte GA-7VT600 a procesor 2500, vsetko islo u kamosa v pohode no teraz ked som to namontoval do mojej skrine zapnem Pc a napise Warning!!! Some changes in chipset or clock settings caused boot failure. Defaults for these settings have been loadet. co to presne znamena. nic som nepretaktovaval, dal som defaults bios no stale to iste- vypne PC. v com to moze byt?
dakujem
Warning!!! Some changes in chipset or clock settings -Help
[
a znovu te upozornuji na zmenu nadpisu na rozumnou formu![/QUOTE]
dakujem mISHA, no neviem ako inak mam pomenovat resp. zmenit nadpis aby mal rozumnu formu, ak mozes nieco navrhni.
Ale v podstate problem som vyriesil- neviem preco a nerozomiem tomu - ked samovolne vypinalo PC asi po 30s skusil som chladic na procesore a normalne som sa popalil- chladic som skusil vybrat a znovu zalozit a problem bol vyrieseny, hm, nerozumiem akoze nechladil-ventilator sa tocil a pritom bol vriaci? zaujimave?
Re: Warning!!! Some changes in chipset or clock settings -Help
BTW tahle chyba co jsi mel je i od Gigabyte stale nevyresena, obcas se objevuje, kdyz menis ZASADNI hodnoty v biosu, casovani, frekvence, atd ...
Nekdy nepomuze vubec nic az jen downgrade biosu na F5 ....
myslim ti m tu hlasku.... : Warning!!! Some changes in chipset or clock settings caused boot failure
Sucks.