Ahoj!
Mohu nejak smazat nevhodne napsany prispevek?
Je to nejak omezeno treba karmou?
Diky za odpoved!
Printable View
Ahoj!
Mohu nejak smazat nevhodne napsany prispevek?
Je to nejak omezeno treba karmou?
Diky za odpoved!
Pokud myslis svuj, tak ten muzes smazat, dokud na nej nekdo neodpovi, pokud vim, pokud myslis cizi, tak ten muzes maximalne nahlasit moderatorovi :)
Ano, jedna se o muj vlastni prispevek.
Asi jsem slepy, ale vidim jen tlacitko Edit, Quote a talcitko na rychlou odpoved.
Edit sice ma ALT tag "Upravit/Smazat", ale nenasel jsem zpusob, jak smazat.
Imho to smazat nejde...
Ted uz nejak nevim jak to je konkretne ale nejde to ani pres Edit > Smazat?
Asi spis Jezevec rekne vic :)
Kdyz jsem v Editu vse smazal, tak to hlasilo malo znaku.Citace:
Původně odeslal jedik
Kdyz dat edit sveho postu do kompletniho editoru tak nahore je ramecek Smazat tento příspěvek. To jsem myslel, ne smazat text.
Aha, to vyzkousim. ;.-)
Edit: Tak ja tam nic takoveho nemam :-(
Nemuze to byt ovlivnene karmou?
Taky jsem to pred par dny schanel a nic takoveho jsem nenasel, pritom jak bylo dobre poznamenano, tak na tlacitku je Upravit/Smazat.
Useri nemaj povoleno mazat a to ani vlastni posty.
Skoda, ale i tak diky za odpoved!Citace:
Původně odeslal Jezevec
Mohl bych se zeptat z jakeho duvodu?Citace:
Původně odeslal Jezevec
myslim e uz tu odpoved parkrat byla...Citace:
Původně odeslal Skodik
1) v bazaru - dukazni material
2) mimo bazar....thread ztraci smysl pokud mu nekdo smaze napr. polovinu prispevku... ;)
Ale no tak, vždy šel mazat jen a jen poslední příspěvek, a když šlo v bazaru ošetřit zamykání threadu, určitě by v bazaru šla udělat vyjímka na nemazání žádných - ani posledních příspěvků (nebo snad ne?).Citace:
Původně odeslal MaWa
Pak se stane, že se člověk někde uklepne, pak příspěvek edituje a thready obsahují prázdné příspěvky typu ***.
A co teprve omylem založený thread....
na to tam mas tentohttp://4um.ocguru.cz/images/buttons/report.gif cudlik, ktorym do oznamis modovi a on to zmaze .. a tak casto sa to snad nestava nie ?
EDIT uff to som si nevsimol nikdy, mas recht
To sice mohu, ale u ciziho prispevku, ne u sveho. :-(Citace:
Původně odeslal SajmoN
Staci poslat PM nekomu z modu s odkazem na post. vB neumi povolit mazat "pouze posledni prispevek", bud mate nebo nemate povoleno mazat. A protoze bohuzel mame jiste zkusenosti s uzivateli ... .
PM netreba, staci vlastny post "bonznut" cez vykricnik v lavom spodnom rohu a povedat ze co s nim chcete ak je vas :)
Myslim, ze je mozno tento thread zamknout. Vse jiz bylo receno.Citace:
Původně odeslal Jezevec
Diky!
Vlastni post nebonznu - nejde to :-(Citace:
Původně odeslal MadCap
Citace:
Původně odeslal MadCap
?Citace:
Původně odeslal Prtik
(todle je pro doplnění zbytku znaků...)
Nevies ci sa to aspon planuje ?Citace:
Původně odeslal Jezevec
Ono ja som to bezne vyuzival ked som postol hovadinu (a zistil ze je to hovadina az o chvilu).
tak ked to zistis, zaeditujes obsah ;) az tolko prace s tym modi obecne nemaju aby sa to nejak hrotilo (riesenie)
To jo, ale muze nastat situace, ze cela reakce nema smysl a tedy by se mohl prispevek smaznout.Citace:
Původně odeslal MadCap