Mám doma scaner GENIUS color page vivid pro 2 a vzadu jsou přípojky na printer a host printer je paralerní když to připojim tak ho nemůžu najít mám nastavené parity ECP-EPP anic chtěl jsem se zeptat jestly mi neporadíte jak ho zprovoznit díky.>:{
Printable View
Mám doma scaner GENIUS color page vivid pro 2 a vzadu jsou přípojky na printer a host printer je paralerní když to připojim tak ho nemůžu najít mám nastavené parity ECP-EPP anic chtěl jsem se zeptat jestly mi neporadíte jak ho zprovoznit díky.>:{
Co kdyz pripojis ? Skener do PC a nebo nejake dalsi LPT zarizeni do skeneru ? Jaky mas system ? V cem nemuzes to zarizeni najit ? Pri instalaci ovladacu ? V systemu ? V nejakem programu ?
PS: Gigabyte se pise presne opacne ;)
mám xp pro systém ho nenajde ani program no prostě jak bysem ho neměl připojený ale paraler funguje měl sem tam kdysi tiskárnu
myslis, ze das do kupy vetu obsahujici potrebne informace a zaroven tam dokazes natlacit interpunkci ( aby se to dalo i precist )?
uz si nepamatuju jak to je s chovanim LPT skeneru na XP, ale postupuj logicky. Jestli mas nejakou tiskarnu na LPT (pujc si), tak zkus pruchodnost skeneru. Zkus skener na jinem PC. Nastav parametry LPT na standardni hodnoty (ale tim by to snad byt ani nemelo).