Cauko chcem si spravit zaloznu kopiu z DVD a otravuje ma na zaciatku to varovanie v 3 jazykoch viete mi poradit program, s ktorym to vystrihnem tak, aby FILM zostal krasne ostry aj na plazmovej obrazovke(co najkvalitnejsie). Dik
Printable View
Cauko chcem si spravit zaloznu kopiu z DVD a otravuje ma na zaciatku to varovanie v 3 jazykoch viete mi poradit program, s ktorym to vystrihnem tak, aby FILM zostal krasne ostry aj na plazmovej obrazovke(co najkvalitnejsie). Dik
DVD paformát není určen k editaci, existuje však pár nástrojů.
DVDShrink ti umožní v módu reauthor vybrat jen film a ostatní (včetně menu) vynechat). Pokud velikost překročí 4,3GB (jednovrstvé DVD + nebo - formátu), umí transkódovat na tuto velikost (rychlé a kupodivu kvalitní).
Chceš-li mermomocí stříhat samotný film, pak vobblanker. Ten je však složitější na ovládání.
Pokud bys chtěl pouze přeskočit to varování, můžeš si pohrát s prográmkem pgcedit, ale to je už pro opravdu zkušené. Ovšem možná najdeš na webu návod přesně na to, co potřebuješ. Podívej se na tvfreak.cz, tam je o pgceditu docela dost materiálu.
TMPGEncDVDAuthor
nezkousel jsem to v posledni dobe, ale neumel by to i ten shrink? to varovani bude urcite jeden vob soubor (tak jako je jeden vob menu nebo jednotlive kapitoly filmu).
Shrink umí jen zmenšit vše tak, aby se to vlezo na 1 disk (včetně menu) nebo v módu reauthor vyextrahovat samotný film (původní menu pak již není funkční). Vystřihnout jednotlivé části DVD umí CloneDVD, ale ten má tolik chyb, že jsem se na jeho používání vykašlal. Pokud ti nepřekáží velikost toho varování, tak jej prostě přeskoč v pgceditu, zde je link na počeštělou verzi, najdeš tam i návody.
http://wencas.profitux.cz/freak_pgc.html
dik vyskusam to a napisem ako som dopadol :)Citace:
Původně odeslal leo
Edit: Tak som teda vyskusal ten program, ale nejak mi to nechce odstranit. Dal som to nejak vymazat, dokonca aj v tom varovani som vymazal zobrazenie nechal som iba preskocenie na iny subor, no aj tak to neulozi ako ma. Akoby to ani neukladalo to co som spravil. Este sa skusim pohrat
Zkus DVDDecrypter, uz se sice nevyvyji, ale tyhle hlasky sem jeste nevidel jako soucast filmu, vzdycky byly jako samostatna stopa, tohle umi grabnout vybrany audio/video/titule, a pak uz to jen smahnes trebas v Neru jako VideoDVD.