Ztrata zarucniho listu + zapomeni obchodu
Stala se mi takova vec.. moje FX5600 je na reklamaci ale problem je v tom ze zarucni list je k nedohledani.. myslel jsem ze jsem kartu koupil v CZC jenze podle nich tyhle karty nikdy neprodavali.. a jeste ke vsemu je posledni ze seriovejch cisel necitelny.. proto bych se chtel zeptat jestli se nekomu seslo tolik smuli najednou co me a neresil podobny problem ?? nevim v jakym obchode bych to mel zkouset.. karta ma cerny PCB na vetraku Nvidia pameti Vdata, na karte je blejskavej stitek AXLE, a u seriovyho cisla QC PASSED... vyrobce je patrne AXLE ??? nic mi to nerika ale www.axle-hk.com
Re: Ztrata zarucniho listu + zapomeni obchodu
Nemohl by to byt alzasoft? Tam prodavali Axle, co vim...
Citace:
Původně odeslal MV
Nemohl by to byt alzasoft? Tam prodavali Axle, co vim...
mno je to mozny... diky zkusim je... akorad nevidim u nich moc sanci kdyz chybi posledni cislo na stitku... sou to takovy svine ze mi reknou ze sem si to vytisk sam :) jinak dik za tip...
sorry, ale nevim proc je obvinujes a nadavas jim do svini???
tys ztratil zarucak a chces po nich reklamaci
navic jeste zapomenes kdes to koupil
jak si maji pamatovat, zes to u nich koupil?
navic stitek je necitelnej
nebojim se rict, ze to je uplne drzost jit reklamovat
jeste kdyz jsi to sel zkusit, jestli to bylo u nich
ja byt CC tak s tebou vyrazim dvere
Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
sorry, ale nevim proc je obvinujes a nadavas jim do svini???
tys ztratil zarucak a chces po nich reklamaci
navic jeste zapomenes kdes to koupil
jak si maji pamatovat, zes to u nich koupil?
navic stitek je necitelnej
nebojim se rict, ze to je uplne drzost jit reklamovat
jeste kdyz jsi to sel zkusit, jestli to bylo u nich
ja byt CC tak s tebou vyrazim dvere
Tady ale neni rec o CZC :) CZC byli vstricni a v pocitaci se snazili kartu najit ale sdelili mi ze patrne neni od nich ze neni v jejich moci ji reklamovat, coz jsem absolutne v poradku akceptoval... tady je rec o ALZ, s nima nemam snad ani jedu dobrou zkusenost a to sem tam drive nakupoval casto.... posledni dobou semnou "vyjebali" v dosti vecech :) a proto jsem je tak nazval a myslim si ze opravnene !