Plna schranka sukromnych sprav.
Co sa stane ak mam plnu schranku (co sa mi vcera stalo) a uzivatel sa mi snazi poslat spravu. Pride mi na mail nasledna notifikacia:
Citace:
Dobrý den tomase,
Uživatel XYZ se vám pokusim poslat soukromou zprávu, ale vaše schránka na OverClocking Guru 4um je plná. Pokud chcete přijímat další soukromé zprávy, musíte některé ze starších vymazat
Samozrejme som tak ucinil a domnieval som sa ze po urcitom case prebehne skript na posielanie sprav znovu a ked zisti ze je mozne mi spravu dorucit, tak sa tak udeje. Bohuzial nie. Co teraz? Je to bug? Nedokoncena feature? Musi mi uzivatel poslat spravu znovu?
Re: Plna schranka sukromnych sprav.
Ano, je to vo vBulletine nedomyslene... Radsej by som bol, keby sa stare spravy automaticky mazali.
me to neprijde nedomyslene. oba o tom vite a neni problem. naopak automaticke mazani zprav by se dalo strasne snadno zneuzit. staci aby nekdo vedel ze ti ma neco prijit pmkou a poslal ti 200krat nejakej nesmysl ... ani se nedozvis, ze ti nekdo neco psal ...
navic nevidim problem v tom
a) mazat zpravy, ktery uz nepotrebuju (a nemusi se to pri stavajici velikosti schranek delat zas tak casto)
b) pokud uz mam schranku plnou, udelat misto a pozadat toho, kdo se mi snazil psat, aby mi napsal znovu ...
No ja nevim mam pocit ze 100 PM je dostacne mnoho na to aby se to jen tak rychle nezaplnilo. Myslim ze automaticke mazani by bylo super ale pouze u odchozich.
hlavne je pri existujucej funkcie exportu sukromnych sprav nezmysel archivovat take mnozstvo sprav, aby sa schranka zaplnila
Mam pocit, ze dotycnemu to pri tom pokusu hlasilo neco ve smyslu "uzivatel XY ma plnou schranku." Navic ty prece vis kdo ti chtel neco poslat, tak se ho muzes zeptat. Tudiz nevidim zadny problem.
Citace:
Původně odeslal Jezevec
Mam pocit, ze dotycnemu to pri tom pokusu hlasilo neco ve smyslu "uzivatel XY ma plnou schranku." Navic ty prece vis kdo ti chtel neco poslat, tak se ho muzes zeptat. Tudiz nevidim zadny problem.
a ak by som nemal zapnutu notifikaciu sukromnych sprav na mail? To by uz problem imho bol. A problem teda stale je, ale ste ho iba odpalkovali, kedze sa s tym nic robit neda :-/ Njn vsetko ma svoje muchy
Kdepak, tenhle mail ti dojde v kazdym pripade, bez ohledu na to jak mas nastavenou notifikaci.
Citace:
Původně odeslal Jezevec
Kdepak, tenhle mail ti dojde v kazdym pripade, bez ohledu na to jak mas nastavenou notifikaci.
len aby :-) ale inak dik za info
nechal bych to tak jak to je
automaticky mazani urcite ne, duvod uz se tady psal
kdyz ma ten dotycnej plnou PM, tak mu to napis to threadu, ve kterym s nim diskutujes-jde vetsinou o bazar-
kazdej si prece muze ty PM jednou zacas promazat:evil:
je vam 150 SZ malo???
vzdyt staci a) nechavat jen ty dulezite nebo b) pravidelne exportovat...
Automaticke mazanie kludne ano - zapinatelne. Keby sa dalo zapnut, tak si ho zapnem. Nemusel by som riesit zbytocne <>oviny.