XP - hlavni panel nepredava focus
Doufam ze to neni nejakou banalitou, ale posledni dobou mi XP delaji to, ze klepnu-li na program v hlavnim panelu, windows mu nepredaji focus. Akorat v hlavnim panelu tento program problikne. Predavani focusu normalne pomoci kliknuti na zahlavi funguje. Taktez, je-li program minimalizovany, vse funguje jak ma. Mam podezreni na nejakej prasecky napsanej program, ale nemam cas/chut ho hledat - nesetkal se s tim nekdo? Spyware a pod. havet nevedu ;)
Re: XP - hlavni panel nepredava focus
Citace:
Původně odeslal Caleb
Doufam ze to neni nejakou banalitou, ale posledni dobou mi XP delaji to, ze klepnu-li na program v hlavnim panelu, windows mu nepredaji focus. Akorat v hlavnim panelu tento program problikne. Predavani focusu normalne pomoci kliknuti na zahlavi funguje. Taktez, je-li program minimalizovany, vse funguje jak ma. Mam podezreni na nejakej prasecky napsanej program, ale nemam cas/chut ho hledat - nesetkal se s tim nekdo? Spyware a pod. havet nevedu ;)
Strilim, nemas neco s klaveskou? Tohle dela treba, kdyz je stiskly Ctrl.
Re: XP - hlavni panel nepredava focus
Mam pocit, ze si se strelil temer do cerneho :o
Klavesnice mi posledni dobou blbne, obcas se skutecne prepne do "ctrl-lock" modu (divne je, ze tohle se mi obcas deje i na notasu), kazdopadne kdyz nastane mnou zminovana situaci, psat normalne jde (ale vsimnul sem si, ze napr. nefunguje tlacitko Win). Kazdopadne diky, zatim to vypada ze to bude klavesnici.
EDIT: ctrl + kliknuti na program v hlavnim panelu dela trosku neco jineho, ale nevylucuji, ze muzou zustat viset i jine klavesy.
EDIT2: funkce jednim prstem atd. mam pochopitelne vypnute :)