ICQ - runnig on another computer
nazdar, najednou se mi objevila hlaska ze moje icq je pouzivano na jinem kompu a hodilo se to na offline, pritom svuj komp na koleji nepingnu (takze pravdepodobne zapnuty neni). je mozne ze se mi nekdo naboural na muj ucet? jde nejak zjistit z kterych adres bylo icq spustene? nerad bych si zarizoval nove cislo...
Re: ICQ - runnig on another computer
Je to divne. Nemelo by to toho druheho odpojit, kdyz se pripojis ty ? (alespon takhle se to chovalo, kdyz jsem byl jednou ve skole a spolubydla si zapnul kompa, protoze mel svou desku na reklamaci). Urcite za to muze spolubydla a ten tvuj komp je zapnuty :-)
Citace:
Původně odeslal ZeeZ
Je to divne. Nemelo by to toho druheho odpojit, kdyz se pripojis ty ? (alespon takhle se to chovalo, kdyz jsem byl jednou ve skole a spolubydla si zapnul kompa, protoze mel svou desku na reklamaci). Urcite za to muze spolubydla a ten tvuj komp je zapnuty :-)
jo me to odpojilo a pak jsem se zas klidne pripojil..
doufam ze to jel muj komp ale nesel ani pingnout :-(
Citace:
Původně odeslal Ssnake
nazdar, najednou se mi objevila hlaska ze moje icq je pouzivano na jinem kompu a hodilo se to na offline, pritom svuj komp na koleji nepingnu (takze pravdepodobne zapnuty neni). je mozne ze se mi nekdo naboural na muj ucet? jde nejak zjistit z kterych adres bylo icq spustene? nerad bych si zarizoval nove cislo...
...zmen si pre istotu password ;)
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
presne. Doporucuju taky vypnout auto login, pokud ma na tvuj pc pristup vic lidi.
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
uz se stalo, ale nastesti mi psal spolubydla ze potreboval neco vyzkouset...:-) takze zahada vyresena...
Citace:
Původně odeslal Ssnake
doufam ze to jel muj komp ale nesel ani pingnout :-(
no pokud používáš nějaký firewall (ne ten v XP ;) ) tak je to snad normální, ne? :)
Blokovat ping normalni neni, je to zakladni sitova sluzba a tak by mela vzdy bezet, pokud je blokovana nektere sitove aplikace nemusi bezet korektne.
Pokud je nekdo paranoidni tak at si omezi max. velikost a pocet pingu za sekundu to uz je OK.
Citace:
Původně odeslal wEnC
Blokovat ping normalni neni, je to zakladni sitova sluzba a tak by mela vzdy bezet, pokud je blokovana nektere sitove aplikace nemusi bezet korektne.
Pokud je nekdo paranoidni tak at si omezi max. velikost a pocet pingu za sekundu to uz je OK.
Jeste se mi to nestalo. Ve FW mam zakazany prichozi ping blokovat a vsechno mi bezi jako vino