Mam XP 2100+, chladic Spire Falconrock II {vyrobce uvadi do XP 2600+}, desku Soltek SL-75DRV4 VIA KT 266A a zajimalo by me,jak moc mi asi pujde pretaktovat procak? Resp.zajimaji me vase zkusenosti s taktovanim podobneho HW {procak a chipova rada}.
Printable View
Mam XP 2100+, chladic Spire Falconrock II {vyrobce uvadi do XP 2600+}, desku Soltek SL-75DRV4 VIA KT 266A a zajimalo by me,jak moc mi asi pujde pretaktovat procak? Resp.zajimaji me vase zkusenosti s taktovanim podobneho HW {procak a chipova rada}.
A kdy si ten procak kupoval? Nedavno? Zalezi totiz na tom, jestli je to jadro Palomino nebo Thoroughbred. Palomino=ctvercove jadro, Thoroughbred=obdelnikove jadro. Palomino pretaktujes podle kousku, strop je tak 2300+, ale asi ne s timhle chladicem. Thoroughbreda muzes dostat klidne na 2900+. Jinak ten chladic ma myslim podle vyrobce strop nekde u 2800+ (sam ho mam), ale to je prave pro Thoroughbred, protoze ten vyzaruje min tepla nez Palomino.Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Ja doufam, ze se mi to podari dostat pres 3000+, udelam par uprav a pokracuju.
:o :o wow.jen by to chtelo grafiku....Citace:
Původně odeslal santamonicaboy
Ta grafika me mrzi ale ja nehraju nikdy zadne hry a davat spoustu penez za dobrou grafiku - nevim.
ten procak je koupeny chvili pred vanocema a soude podle teploty to bude ten starsi model.Stahl jsem si WCPU utilitu, da se z ni negde poznat o jakou verzi procaku se jedna? Je tam napsane jen Processor>AMD Athlon XP [model 6] a z toho nejsem moc moudry. Jsem sice OC lama,ale zkusil jsem OC procak pomoci Soltek redstorm oc utility co je v dosu, FPS mi to zvedlo na 148, zamrzlo, po restartu nenajizdely ani wincky {cosi o poskozenem souboru},tak jsem promptne vratil FSB na 133.Ani nevim,jestli ta utilita zveda napeti,ale asi ne.
jen jsem se jeste chtel zeptat, jake chlazeni doporucujete prave na starsi XP+ 2100 {ne thoroughbred},ktery docela zhavi.
dneska uz tak drahe grafiky nejskou....Citace:
Původně odeslal santamonicaboy
Model 6 jsou Palomina....Model 8 jsou TBredy.Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
jj, takže máš s velkým oc smůlu. nastav fsb tak 142 a napětí 1,85v a měl by jet.Citace:
Původně odeslal Petrt
dik,to je presne to co jsem potreboval slyset.Jeste zbyva otazka chlazeni pac ten FalconRockII je pry na Tbredy,ktere moc netopi.Citace:
Původně odeslal Staňour