Windows XP a vypnuti scandisku
Zdravim,
mohl by mi nekdo poradit, jak vypnout scandisk, ktery se automaticky spustit pri bootovani do windows?
Pred zapocetim samotneho procesu scandisku je mozne ho preskocit pomoci klavesy, ale problem je, ze mam USB klavesnici a ta se tvari pri nabehu windows jako nefunkcni. Kdyby scandisk probehl v poradku, tak by nebyl zadny problem, ale ve 4. fazi vzdy zatuhne.
Diky za pomoc
Re: Windows XP a vypnuti scandisku
No ja by som to radsej riesil kontrolou disku, pouzi na to prikaz CHKDSK /f, asi budes mat problem s diskom, ak scandisk zatuhne, je jasne, ze sa bude spustat dookola. Vypnutie Tvoj problem nevyriesi, skor naopak, mozes prist aj o dolezite data.
Mě je zase divné, že i po nekorektním vypnutí Woken Scandisk nenajede..... nikdy
Ked tam mas NTFS, tak nie.
To zatuhnutí může značit neopravitelnou chybu na disku, resp. chybu se kterou si už scandisk neporadí. Mě se to většinou daří opravovat v jiném PC, kam tyto disky připojuji jako slave. Rozhodně bych funkci scandisku nevypínal, pokud se nehodláš dobrovolně připravit o data.
Citace:
Původně odeslal Paja
Zdravim,
mohl by mi nekdo poradit, jak vypnout scandisk, ktery se automaticky spustit pri bootovani do windows?
Pred zapocetim samotneho procesu scandisku je mozne ho preskocit pomoci klavesy, ale problem je, ze mam USB klavesnici a ta se tvari pri nabehu windows jako nefunkcni. Kdyby scandisk probehl v poradku, tak by nebyl zadny problem, ale ve 4. fazi vzdy zatuhne.
Diky za pomoc
jeslti jde o ty seagaty v popisu tak stahni seatools nabootuj a zkontroluj disk ;-)