-
modry obraz satelitu
ahoj,
chtel jsem si grabnout par videoklipu z mtv ale ouha,
pustim - li satelit je jen modry obraz...
kabely jsou pripojene v poradku,
s parabolou se nehnulo
je to stejne i na tv (predtim jsem se na tv nedival...)
nevim cim to muze byt
btw je to sat ASTRA
-
Re: modry obraz satelitu
no ono se občas těma kanálama hejbe tak je klidně možný že zrovna mtv už nejde, napiš jesli je to analog/digitál obojí můžu vyzkoušet a napiš frekvenci kde ta stanice byla.
-
-
Analogový satelit jsem přes antenní výstup nerozchodil, jen přes scart... Důvod nevím. Digitální satelit jsem s antenním výstupem neviděl.
-
no prave nejdou zadne kanaly, vsechny jsou proste modre, a nic nejde naladit, rek bych ze kdyby se posunula parabola nebo ten kanal neexistoval tak to bude spise zrnite ne?
hm jestli neodesla primo sat bedna
-
Odpověď se skrývá v mém příspěvku... Prostě satelit přes antenní kabel na TV kartě nerozchodíš. Modré je to proto, že karta nemá signál. Aby taky měla, když na to není uzpůsobená. Se satelitem ani parabolou podle mě nic nebude.
Pomůže redukce scart - 3x cinch a pak to půjde...přes video-in (composite). Jen takto lze připojit satelit k TV kartě, přes anténu to nepůjde nikdy, alespoň jsem ještě neviděl TV kartu, která by si s tím poradila.
-
ok je mi to jasne, lec nechapu proc je modry obraz i na tv?
parab - sat prij - tv
-
Hm, jak to máš připojené? Pokud je to přes scart a máš vybraný správný vstup, je to problém. Pokud ti to ani an TV nefunguje přes antenní koax, neřešil bych to, spíš je to vlastnost než chyba.
-
Prepni RGB vystup na satelitu na obycejny, tva TV ho asi nepodporuje. To samy mi delal DVD prehravac.
-
do satelitu jde coax ale pak to jde ze satelitu do videa a z videa do tv pres scart samo, antena je bodla do sat, tv vysilani je ok, satelitni ne,
no s tim rgb nevim mrknu na to jak se dostanu dom
-
Skontroluj konektor od paraboly.