Mozna blby dotaz, ale nevyrabi nekdo GeForce 6 (jedno jakou) do PCI slotu? Nebo neco podobneho od ATI? Dulezite pro me je, aby to melo HDTV akceleraci...
Googlil jsem docela dlouho a nic jsem nenasel:( Mozna jsem jenom slepy, mozna nic neni... :(
Printable View
Mozna blby dotaz, ale nevyrabi nekdo GeForce 6 (jedno jakou) do PCI slotu? Nebo neco podobneho od ATI? Dulezite pro me je, aby to melo HDTV akceleraci...
Googlil jsem docela dlouho a nic jsem nenasel:( Mozna jsem jenom slepy, mozna nic neni... :(
Posledni "vykonnejsi" kartu do PCI, kterou jsem nekde videl, byl Radeon 9000.. Takove nove se uz imo nedelaji a navic i cena (by) byla neprimerena.
ja jsem nasel do PCI VGA HIS Excalibur 9250, 128MB DDR/64b, TVout, DVI, PCI... ale o vykon mi vubec nejde... o hdtv akceleraci... G450 to asi nema, ze?Citace:
Původně odeslal Anduril
HDTV je strašně široký pojem. Záleží, co tím míníš. Výstup v HDTV přes komponentní videosignál? Nebo přes D-Sub/DVI? Nebo podporu videa v HDTV rozlišení? Nebo hardwarovou akceleraci HD-MPEG2? Nebo HD-WMV či h.264 v HDTV rozlišení?
blbe jsem se vyjadril... ma chyba:( jde mi o tohle...Citace:
Původně odeslal no-X
"Nebo HD-WMV či h.264 v HDTV rozlišení?"
nasel jsem jeste Nvidia Quadro NVS280 do PCI
Tak to bude hodně velký problém, protože akcelerace videa nebyla na grafických kartách pro PCI podporovaná už někdy v letech 1999/2000. Jde o to, že nejde o kompletní HW dekodér, ale pouze o akceleraci, to znamená, že na přehrávání se podílí CPU i VGA a PCI jaksi pro jejich komunikaci (podle úsudku výrobců grfických karet) nedostačovalo. A to šlo pouze o MPEG2. Takže s HD-WMV a h.264 to vidím hodně bledě :-(
takhle, HDTV utahne i cpu do urciteho rozliseni v pohode... jenomze ja to potrebuji na rozliseni 1920x1200 co 3GHz cpu nestaci, tudiz potrebuji akceleraci i skrz grafiku... ale vidim to tak, ze bude levnejsi koupit novou desku + cpu + pci-express grafarnu...Citace:
Původně odeslal no-X
Ona nějaká grafická karta umí akcelerovat h.264 v 1920x1200?
??? 3GHz procesor a nemáš ho v desce s AGP nebo PCI-E? i do AGP seženeš kartu, která ti to přehraje ,)Citace:
Původně odeslal macher
ne, je to deska bez agp a pci-express... vyresil jsem jinak, dik za pomoc vsemCitace:
Původně odeslal vauxhall.uk
a nechces napsat jak?
jednoduse - stary system prodam a za stejne prachy koupeno nove...Citace:
Původně odeslal mokus