Nevite nahodou kde se da koupit tento MB? Uz je 3 mesice vypustenej a nikde v CR na nej nemohu narazit. ???
Printable View
Nevite nahodou kde se da koupit tento MB? Uz je 3 mesice vypustenej a nikde v CR na nej nemohu narazit. ???
Přímo tento jsem nikde neviděl, ale zkus se zeptat na www.elap.cz ty maj od Gigabyte dost věcí (např. hodně podobnou GB 8SQ 800 Ultra)...
Napiš jak jsi dopadl
Koukni se primo na web vyrobce, vzdy je tam uvedeny seznam distributoru pro danou oblast a uvidis, kdo je do CR vozi. ELAP tam je samozrejme taky. Berem hodne Gigabyte produktu, ale tuto desku jsem jeste nemel tu cest videt ani v ceniku.
Podle specifikaci vypada zajimave. Mimochodem spis ho hledej pod nazvem GA-8SQ800 Ultra2 (pozor ultra nema DPS a giga sitovku, ale zase je uz bezne dostupna). V Asii ted byli prazdniny - Novy rok, takze je to zpomaleny, ale od Gigabyte by melo prijit zbozi v patek.
V ELAP.CZ jsem se ptal minuly tyden, dnes, teda uz vcera mi odepsali, ze asi tak na zacatku brezna. Tak jsem zvedavy. Cenu nevedi.
Nemohli odpovedet driv, protoze v Asii meli prazdniny a nedelalo se. Obchodnici z to znaji a predzasobi se,a le pokud jde o novinky, tak to je tezsi :-)
Citace:
Původně odeslal Evils
Připrav se na to, že to bude stát šílenej ranec ...
ve státech teď za 230 USD !!!
chcem sa spitať či už maš tu zakl.dosku? ak ano, daj vediet, chcel by som si stebou onej kokrcat. spoz.Mato. skorec1@post.sk