Pri vypinani/restartu WinXP se objevi hlaska, ze mechanika ma otevrena dvirka. V CD-romce zadne CD nemam, a dvirka otevrena taky nemam, a nenapada me zadna pricina. Mate nekdo nejake napady?
Printable View
Pri vypinani/restartu WinXP se objevi hlaska, ze mechanika ma otevrena dvirka. V CD-romce zadne CD nemam, a dvirka otevrena taky nemam, a nenapada me zadna pricina. Mate nekdo nejake napady?
tohle mi to kdysi(kdyz sem jeste pouzival XP) taky udelalo, myslim ze pomhlo vytahnout to ze zasuvky, odpojit mechaniky, zapnout vypnout, pripojit mechaniky a pak to prestalo...myslim, uz je to docela davno takze si to moc nepamatuju :confused: ale za zkousku nic nedas
Zdravim,tohle by mel byt problem disketovky,bud je spatne zapojena a v pripade ze ji nemas zapojenou vubec tak ji vypni v biosu a melo by to pomoct(takhle to bylo u me taky)
Odpojeni pres BIOS sice muj problem vyresi, ale uplne vypne disketovku, coz nechci nekdy se muze hodit. Ja floppy nemam, ale nechci je rusit v biose, kdybych ji musel pouzit. Jinak je to SW problem v Linuxu mi to zadnou chybu nehazi :P .
Jde to resit i vypnutim disketovky ve Win, ale stale neni ono, proste me nenapada pricina.
zkus vymazat seznam naposledy otevřených dokumentů.