nemáte někdo zkušenosti s timhle LCDčkem???
asi do ní pudu, tak bych chtěl vědět jestli s nim někdo nemáte nějaký zkušenosti...
Printable View
nemáte někdo zkušenosti s timhle LCDčkem???
asi do ní pudu, tak bych chtěl vědět jestli s nim někdo nemáte nějaký zkušenosti...
taky jsem o nem premyslel, ale je to TN panel, takze jsem dal ruce pryc a cekam na poradnej PVA s max 8ms, zadny externi adapter a zadny dementni ovladani pres SW (coz je duvod proc jsem nebzal Samsung 970P) + nekolik dalsich drobnejsich featurek.
ja ho mam a velka spokojenost ,,,internet+hry "nevedeli jsme za cenu cca 11tis kc o nicem lepsim" doporucuju
Ne jen moje zkušenost :-)
1.Špatný vertikální úhly (zespoda ztmavne,tak že to co píšou v man. je nesmysl...ale to je uděl všech TFT dsp.)
2.Na filmy to moc není (tmavý obraz hodně do červena, v OSD to nastavit nejde)
Jinak dobrý LCDčko a na hry naprostá bomba!
pridam postreh z prodeje - z cca 30ti ks ktere jsem videl melo 5ks nejaky vadny bod. Barevne jsou panely vyborne az na cernou (jak prekvapive). Rekl bych, ze cerna je mene cena nez u jinych starsich modelu. 193P+ je co se tyka barevneho podani precijen vyssi trida, ale odpovida tomu i cena.
Za cca 11k je 930BF dobra alternativa, ale ja osobne bych v teto tride volil Hyundai Q90U.
Citace:
Původně odeslal Xima
...no právě že naopak, černá je moc černá! :o
Je tak černá že víc černá už ani snad být nemůže :-)