Jaký je typ šroubků pro uchycení rámečku CPU 754/939 ?
Předem se omlouvám, ale hledal - a nenašel.
Potřebuji znát typ šroubení jaký je použit pro tyto sokety.
Proč ? abych mohl tyto šrouby koupit ale dvakrát delší. Měřil jsem je ale vychází mi cosi podobné anglickým nesmyslům. Metrika to není. Nemám čas ani prostředky odzkoušet to prakticky co je to zač.
Neřešili jste někdo tento problém již v minulosti ?
Dík.
A mimochodem, mozna to nepatri to teto sekce ale na moji desce s754 asus k8n-e deluxe neni v biosu nastavení max. teploty pro vypnutí CPU, jediné řešení mě napadá přes speedfan nebo motherboardmonitor, ale to chci až jako krajní nouzi. Jde to ještě jinak než přes soft ve win ? Myslim ze novym athlonum 64 oproti starym XP uz ta tepelna pojistka spolehlive funguje, ne ? Tudiz by se nemuselo nic resit.
Re: Jaký je typ šroubků pro uchycení rámečku CPU 754/939 ?
a nestacilo by ten srob zobrat na vylet do obchodu a kupit tak?
Tak u mnereni sroubu je to metricky v mm nebo amerika v palcich. Doporucuju ti to zmerit a zaoukrouhlit na mm dolu, pak vyrazit a koupit. Sehnat v Cechach americky srouby neni jednoduchy a je to drahy. Nezapomen si koupit maticky. Neznam ten chladic, ale jestli je zavit v nem, tak odecti jeste jedem mm a prikup i velkoplosny podlozky (02 1726). Vsechno jsou to korunove polozky.
jsou to presne ty sroubky kteryma je pripevneny drzak na chladice na desce - tj.zespodu kovova desticka zabranujici pruhybu PCB vcetne nalisovanych matek, zezhora plastovy ramecek uchyceny dvema srouby. Protoze tam ted mam vodnika tak sem to musel prekopat, jenze bez te spodni desticky mam strach ze se mi casem muze znicit deska. OK, asi to vemu nekdy do ferony a zkusime zjistit neco tam. Zajimalo by me, zda-li kazdy kdo tam daval vodnika pouze protahl nove srouby natvrdo a modlil se aby to vydrzelo (misto na podlozky tam moc neni takze se to opira pouze o hlavicky) nebo taky shanel nove srouby aby mu ta desticka tam zustala...
Citace:
Původně odeslal Jackin
jsou to presne ty sroubky kteryma je pripevneny drzak na chladice na desce - tj.zespodu kovova desticka zabranujici pruhybu PCB vcetne nalisovanych matek, zezhora plastovy ramecek uchyceny dvema srouby. Protoze tam ted mam vodnika tak sem to musel prekopat, jenze bez te spodni desticky mam strach ze se mi casem muze znicit deska. OK, asi to vemu nekdy do ferony a zkusime zjistit neco tam. Zajimalo by me, zda-li kazdy kdo tam daval vodnika pouze protahl nove srouby natvrdo a modlil se aby to vydrzelo (misto na podlozky tam moc neni takze se to opira pouze o hlavicky) nebo taky shanel nove srouby aby mu ta desticka tam zustala...
vem ten sroubek a zajed si do Slatiny (v Brne) do firmy Fabory
maji hoooodne sroubku a urcite ti poradi a prodaji takovej, jakej potrebujes
jo a k tomu vodnikovi:
ja jsem daval ,,natvrdo,, srouby a deska uz rok jede a v pohode
musis to s citem utahnout
OT pro odlehceni
NEBRAT JAKO INSPIRACI !!
http://www.cdr.cz/picture_/24760/large
Jo zkus FABORY. Ty toho maj hodne, a mohly by mit i tu ameriku a pripadne budou mit chut ti to i objednat. FERONA je podle mne velkoobchod a ctyri sroubky ti neprodaj.
To OT: Neverim, ze to potom bezelo :)))
ok, zkusim ty fabory, pak sem nebo do fakju napisu co to je zac. ted neni moc casu tak to zatim chvili necham tak jak to je.
OT - dobra sranda, to je for tydne
2ndOT - tak ja vam taky pridam (rikam si o smazani, ja vim) jeden programatorskej : "Jede webmaster ve vlaku a slysi : <td></td>........<td></td>.......<td></td>"