Pořídil jsem do druhého compu tuto desku Asus A7V600-F a potřeboval bych vědět jestli bude chodit s tímto procesorem AMD Sempron 2200 (socket A).
Díky za info.
Printable View
Pořídil jsem do druhého compu tuto desku Asus A7V600-F a potřeboval bych vědět jestli bude chodit s tímto procesorem AMD Sempron 2200 (socket A).
Díky za info.
Nespletl jsi se náhodou v označení desky? nemá to být ASUS-A7V600-X ?
Sempron tam samozdřejmě pojede,skládal jsem 22 PC s ASUS-A7V600-X a oba mají CPU Sempron 2200+ (druhý 2400+) a detekují je taky správně.
Tak já jen potvrzuju, že to pojede. Kamoš má taky A7V600-X a Semprona 2400+...
On je totiz rozdil mezi ASUS A7V600-F a ASUS A7V600-X. O te verzi f se nedozvite nic na strankach Asus, neexistuje novy BIOS a veskera podpora. Je to deska delana pro velke asemblery pocitacu. V BIOSU je pry nulova moznost OC. Dokonce se trochu lisi i layout desek. Ja jsem taky uvazoval o tehle desce a Sempronu, tak az to vyzkousis, tak dej vedet.
verze X: http://www.levi.cz/clanek.php?kod=CAC6277
verze F: http://www.levi.cz/clanek.php?kod=CAC62780
Verze 1008 beta 001 - 28.12.2004
BETA BIOS - použití na vlastní nebezpečí
určeno pro základní desku Asus A7V600-F/SI nebo A7V600-F/R/SI
tato verze neoficiálně podporuje Duron, Athlon XP od 1500+ do 3200+ a Sempron od 2500+ do 3200+
detekuje se jako ASUS A7V600-F ACPI BIOS Revision 1008 Beta 001, 12/28/2004-VT8377/VT8237-A7V600-F
Převzato z levi
OFF Topic:ani jsem nevěděl,že takové desky ASUS vyrábí,hlavně by mě zajimal ten BIOS,jestli se liší od základů nebo jsou některé funkce prostě skryté.
Díky všem zůčastněným za info.
Mě totiž odešel na druhém compu zdroj a vzal ssebou desku a bohužel i procesor. No a tak jsem scháněl něco levného a kopil tuhle desku a chci do ní dát Semprona 2200+ nebo 2400+ takže až to vyskouším dám vědět.
Tak uz mas nejake zkusenosti? Chodi na tam ten Sempron a jak chodi deska? Potrebuju do jednoho kompu desku, tak nad touhle uvazuju.
Tak v techto deskach Asus chodi Sempron OK. Mam tam BIOS 1007 a fici tam Sempron 2600. Bohuzel OC se opravdu nekona. Nastaveni procesoru je pouze AUTO, deska nema FSB 100, takze muj Durex 750 v ni jede jako Durex 1000. Jinak je to docela dobra a levna alternativa za vyhorelou desku pro "nepretaktovavace".
No tak už tuhle desku sjíždím se Sempronem 2500+ a vše v pohodě teda kromě taktování ale o to mi v tomto případě opravdu nejde, akorát se mi nedaří rozjet tu integrovanou zvukovku, v systému vše nainstalováno žádnej konflikt a z repráků nedostanu ani hlásek ,nevíte někdo co stím,jestli se nemusí nastavit něco na desce.Dík
Ja jsem na desce rozhodne nic nenastavoval. Zvukovka jela hned po instalaci Woken. Predpokladam, ze jsi na tu desku taky instaloval cista nova Wokna.
no právě včera jsem to dal dohromady nainstaloval Wokna a ve správci zařízení byl otazník u zvukovky a tak jsem tam nainstaloval ovladače z toho cd vše proběhlo korektně ve správci ovladačů se přidala Realtek zvukovka ale nejde z ní žádnej zvuk.No možná to bude něco mezi klávesnicí a židlí dnes to ještě zkusím otestit pořádně včera v půl jedné v noci se mi do toho už nechtělo.