02/06 Jakou DVB-T / analog hybrid interni TV kartu??
doporucte me prosim nejakou hybridni TV kartu. pozadavky jsou samozrejme co mozna nejvyssi kvalita obrazu i zvuku. u analogu vyzaduji spolupraci s Dscalerem takze nektery s beznych cipu. v digitalu se moc nevyznam ale at to jede s nejrozsirenejsima aplikacema pro zachytavni DVB-T. vim ze si mam procist 4um na tvfreak, ale nemam na to cas :???:
tak me to sem pls nepiste.
idealni by byly samozrejme osobni zkusenosti. dik
jinak nebranim se uplne PCI-E (i kdyz bych se asi musel rozlocit s dscalerem) ale PCI bude asi stejne vyhodnejsi. DO nepotrebuji je spise nevyhodou (zvysuje zbytecne cenu)
Re: 02/06 Jakou DVB-T / analog hybrid interni TV kartu??
Hybridni radeji zadnou - http://www.tvfreak.cz/modules.php?na...811&highlight=
Pokud netrvas na zaznamu ts tak jsem cetl ze levny Asus P7131 Dual je docela ok..
Hybrid se da, ale lepsi je mit kazdou zvlast nebo Trio extrem
Mezi PCI-E se da u nas uz sehnat dual DVB-T od TerraTecu...mam pocit, ze stoji kolem 2500 bez D Zde
Pokud opravdu nepotrebujes nutne analog, tak bych volil ciste DVB-T kartu...do PCI je to TechniSat AirStar 2 - nejlepsi pomer/cena vykon
Mam ASUS P7131D asi mesic, analog nejni nic extra (spis spatnej) DVBT je v pohode, dobrej obraz, nahravani taky v poho, ma DO a vysla na 1575,-Kc s DPH, je k tomu i vnitrni antena ale na tu 30km od Praglu toho moc nechytim :-). Jiny aplikace jsem netestoval, je k tomu power cinema (opravdu neni z nejrychlejsich).
analog bohuzel potrebuju catv (karneval). digital bude jen ze vzduchu v brne (takze zatim spis na hrani). no a o digitalu preds kabel si muzu nechat diky <> z karnevalu jen zdat:mad:
takze bud kombo kartu nebo PCI-E 1x digital ke stavajicimu leadteku na PCI. PI uz mam plne :???:
tak jsem nasel tohle
http://www.svethardware.cz/sh/media....ElemFormat=jpg
http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tun...&pronameid=252
ten zpusob pripojeni tuneru je otresny (jako homemade bastl) alee pokud to nebude met vliv na kvalitu je to fuk. Co jsem se dival na vetsi obrazky tak je tam klasicky Conexant chip jka na 2000 Expert takze by si to snad mohlo i rozumet s Dscalerem. Chtelo by to nejake review a slusnou prodejni cenu
ja som si kupil asus 7131D - celkom v poho, vela prislusenstva. DVB-T som nemal moznost testovat.
ked som nastavoval fly 2000 robilo to blbosti. musel som zap/vyp pocitac + zdroj. inac na karte je zelena dioda, neviete na co sluzi?
odporucam pouzivat winamp plugin www.tv-plugin.com - vie aj radia a vraj teletext. prelozil som ho do slovenciny, alebo Kastor TV (k!tv) http://www.kastortv.org/, kto chce, poslem mu nan sk jazyk. najlepsie kontaktovat cez icq.
Známý má Aver TV hybrid a docela se mi zamlouvá, možná si ho koupím také. Je to první TV karta, která má citlivý tuner. Jen u EPG je stále zmršená čeština, jinak orig. software je docela použitelný.
Zdarec.
Mám ji taky , ale mám problém s Do. Nějak mi nejde?Při reklamaci mi jej vyměnili a řekli, že funguje. Ale neviděl jsem to na vlastní oči.
Je někde postup jak se nastavuje dálkový ovladač? Nikde jsem to v manuálu nenašel. TAky jsem z karty dost zklamanej. Při nahávání na digitál se to pořád seká :-(
Poraďte někdo!
Díly.
Sam.
Citace:
Původně odeslal Antiloopa
Mezi PCI-E se da u nas uz sehnat dual DVB-T od TerraTecu...mam pocit, ze stoji kolem 2500 bez D
Zde
No ten Terratec Cinergy o kterym pises je myslimsi hodne dobrej.
Premyslim taky o koupi DVB-T,ale do USB.Vybral jsem si prave taky Terratec Cinergy USB a ten ma pry vyborny software a kvalitni obraz,takze tenhle interni bude taky nejspis dost dobrej.Urcite bych ho tominkovi doporucil (nebo bych taky zkusil ten USB)...